{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oma op vakantie

Afbeelding blog 'Oma op vakantie'

Inmiddels ben ik een oude taart van  veertig. Na jaren zwoegen eindelijk mama van een prachtige dochter van nu 10 maanden. Eigenlijk ben ik altijd heel zelfstandig geweest. Mijn eigen studie betaald, met 17 het huis uit. Met 22 mijn eigen appartement. Dit aan de andere kant van het land.

En nu zoals ik al zei een meisje van 10 maanden. En juist nu nu opa en oma op vakantie zijn ontwikkeld ze zich zo hard. Ze tijgerde. Maar nu scheurt ze letterlijk op haar knieen door het huis. Wanneer je kwak kwak zegt, gaat ze haar eendje halen. Eindelijk gaat ze goed eten. Ze klapt de hele dag in de handen bij  woorden klappen, applaus en goed zo. Ze trekt zich op en wil de hele dag staan. Nu lijkt ze in eens alles te gelijk te doen.

oOoO, wat zou ik dat graag delen met oma. En juist nu zijn ze op vakantie. Maar twee weekjes. Deze week komen ze weer terug. Maar nog nooit heb ik ze zo gemist. Kennen jullie dat? Gek he? Deze zelfstandige mama, mist haar mama als nooit te voren. Ik wil zo graag oma vertellen hoe trots ik ben op haar kleindochter. Nog een paar nachtjes slapen dan kan oma mijn meisje weer in de armen sluiten. Oooo wat lijkt dat nog lang. (Aanstelster)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je