Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • post

Oma op vakantie

Inmiddels ben ik een oude taart van  veertig. Na jaren zwoegen eindelijk mama van een prachtige dochter van nu 10 maanden. Eigenlijk ben ik altijd heel zelfstandig geweest. Mijn eigen studie betaald, met 17 het huis uit. Met 22 mijn eigen appartement. Dit aan de andere kant van het land.

En nu zoals ik al zei een meisje van 10 maanden. En juist nu nu opa en oma op vakantie zijn ontwikkeld ze zich zo hard. Ze tijgerde. Maar nu scheurt ze letterlijk op haar knieen door het huis. Wanneer je kwak kwak zegt, gaat ze haar eendje halen. Eindelijk gaat ze goed eten. Ze klapt de hele dag in de handen bij  woorden klappen, applaus en goed zo. Ze trekt zich op en wil de hele dag staan. Nu lijkt ze in eens alles te gelijk te doen.

oOoO, wat zou ik dat graag delen met oma. En juist nu zijn ze op vakantie. Maar twee weekjes. Deze week komen ze weer terug. Maar nog nooit heb ik ze zo gemist. Kennen jullie dat? Gek he? Deze zelfstandige mama, mist haar mama als nooit te voren. Ik wil zo graag oma vertellen hoe trots ik ben op haar kleindochter. Nog een paar nachtjes slapen dan kan oma mijn meisje weer in de armen sluiten. Oooo wat lijkt dat nog lang. (Aanstelster)

10 jaar geleden

Oma, ze is echt onmisbaar! Kom maar weer snel thuis! Ons k,eine meisje knuffelen!

10 jaar geleden

Kan ik goed begrijpen. Sinds ik zelf moeder ben, is mijn band met mijn moeder ook veel sterker geworden! Zie mijn blog: http://www.mamaplaats.nl/blog/mama/voor-mama/emoties-mama/een-heerlijk-moeder-dochter-weekend/#comment-43923 Nog even en je moeder is weer lekker thuis!

10 jaar geleden

Aanstelster?? Nee joh! Ik snap het wel, je dochtertje maakt op het moment grote mijl stappen en dat wil je delen (uiteraard met je moeder) Zelf ben ik met mijn vriend 10 jaar geleden naar Brabant verhuisd vanuit Enkhuizen (een mega stap) en sinds de kinderen er zijn (mijn zoontje is nu 6) merk ik ook dat je je moeder nog meer nodig hebt dan daarvoor. Ook ik ben zelfstandig en wil het liefste laten zien dat ik het allemaal zelf kan, maar zonder je moeder kun je niet als je er zelf één bent geworden. Niks mis mee toch ;)

10 jaar geleden

:)