{{ message.message }}
{{ button.text }}

Olijf olie Spray

Een geweldige ontdekking die koken een stuk makkelijker/schoner maakt

Afbeelding blog 'Olijf olie Spray' Achtergrond blur afbeelding

Een tijd geleden zag ik een video waarin ik iemand zag werken met een spray om te koken! Daar stond ik even van te kijken, ik wist dat er spray was om te bakken, maar om te koken? Ik vond het een geweldig idee, maar was het helaas alweer snel vergeten. Een paar weken later liepen we door de supermarkt, net toen ik de zonnebloem olie wilde pakken, zag ik deze fles olijf olie spray staan. Meteen herrinnerde ik me het filmpje en ging ik het eens beter bekijken. Gelukkig hadden ze de spray ook van de AH zelf (ik ben een groot fan van alle eigen merk producten van de AH haha).

Ik besloot het eens te proberen en laat ik je zeggen; een van de beste aankopen van de maand! Het is makkelijker te doseren (kent iemand het probleem van de zonnebloem olie die van de fles druipt zodat je fles glibberig wordt en je aanrecht smerig?), je pakt nooit teveel en alles blijft schoon.

Eigenlijk ben ik niet iemand die van olijf olie houd (de smaak staat me niet aan) maar omdat het zo goed te doseren is proef je er niet zoveel van (of als je ervan houd en meer gebruikt dan wel). Je kunt het werkelijk overal bij gebruiken en zo hoef je heus niet meer de hele bodem van je pan te bedekken met een dikke laag boter of olie.

Het beste gedeelte is dat, wanneer je olijf olie op is, je hem kunt navullen met je zonnebloem olie! Dat is gezonder en beter dan normale boter (alhoewel boter bij sommige gerechten gewoon lekkerder smaakt).

Dit was een tip die ik gewoon HEEL graag met iedereen wilde delen omdat ik het zo geweldig vind! Hopelijk hebben jullie er ook veel plezier van als jullie het gaan proberen ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je