{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oh oh die hormonen!

Afbeelding blog 'Oh oh die hormonen!' Achtergrond blur afbeelding

Goedemorgen!
Zoals de meesten van jullie wel weten inmiddels hebben we vrij turbulente maanden gehad, nu zit ik alweer in de 22e week van de zwangerschap! En sjonge wat heb ik deze keer toch last van de hormonen!
Om het minste of geringste loop ik te huilen, ook merk ik nu heel erg dat het gemis van mijn moeder steeds erger word, want pffff wat had ik nog graag veel met haar willen delen, of gewoon stomme dingen vragen! Of als ik de foto's zie van mijn oudste en jongste zoon met mijn moeder barst ik alweer in tranen uit, gewoon omdat er nog 2 onderweg zijn die haar als fantastische oma nooit mee zullen maken... En ja ik zit echt nog in de rouwfase met daarbij een gelukkige fase gooi de lading hormonen erbij en je hebt een grote jankbal! Ook in de avond begin ik heel veel na te denken, gewoon simpele dingetjes wat zou mijn moeder hebben gezegd dat er nog 2 kindjes bij komen ? Ik heb het haar nog net kunnen vertellen dat ik zwanger was, maar toen lag ze al in een soort coma! Die hele kleine dingetjes maken mij nu een soort emotioneel wrak! Ook heb ik de neurose dat echt ineens alles af moet, want ja er moet extra ruimte worden gemaakt, de jongens moeten samen op 1 kamer en de tweeling straks ook! Dus dat betekend klussen, deed ik dit bij de 1e 2 zwangerschappen zo even, maar word het nu toch echt wel zwaarder! Ik moet wel lachen soms ook, als sommige mensen me vragen wanneer ik uitgerekend ben 😂 als ik zeg november ( waarschijnlijk inleiding of geplande ks ) dan zie je de schrik op hun gezichten, en is het pfff wat lang nog en je bent al zoo rond haha, dan stel ik ze maar gerust dat het er 2 zijn en daarom zo rond ben.
Het blijft me overigens wel echt opvallen, dat mensen er vaak niet goed op weten te reageren op een tweeling, dus dat levert vaak wel grappige momenten op, kan om sommige antwoorden best boos worden omdat je dan zoiets hoort van "oh wat erg" dat ik denk erg hoezo erg ?? Ik voel me gewoon heel erg gezegend, maar dat zullen sommige mensen dus niet snappen. Ach anyway ik zit al een tijdje in de tuin te rommelen en ga zo denk ik maar eens plonsen in het zwembadje! Fijne dag allemaal

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je