{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oh nee, het is zover.. Sporten

Mijn lieve mannetje is alweer zes weken, dat betekent dat ik weer mag sporten.. oké,oké, moet sporten ;)

Afbeelding blog 'Oh nee, het is zover.. Sporten'

Ah, mijn kleine mannetje is alweer 6 weken. Hij lacht, begint echt contact te maken, af en toe komt er een ‘gesprekje’ op gang. Ik krijg onderhand mijn broeken (bijna) in een vloeiende beweging aan. Ze dicht krijgen is een heel ander verhaal, maar dat terzijde. Ik dwaal af.. na zes weken mag ik weer sporten! Ha, klinkt dat even alsof ik er enorm zin aan heb ;)

Tegenwoordig zie je overal ‘fitgirls’. Van die mooi gespierde vrouwen in strakke sportpakjes. Daar heb ik vrede mee. Oké, misschien een beetje jaloezie. Ik troost mezelf dat ik moeder ben van vier kinderen.. kortom mijn buik spieren zijn kwijt. En tijd om ze te zoeken is schaars, met vier kinderen. Natuurlijk kan ik ’s avonds als ze op bed liggen gaan sporten maar hé, wanneer moet ik dan op de bank hangen?!

Maar nu hoef ik Instagram maar te openen en dan zijn daar de ‘fitmoms’ en wat zien ze er mooi uit. Te strak voor woorden. NEEEEE! Daar gaat mijn excuus. Bij mijn vorige zwangerschappen had ik het geluk dat ik nog jong en rekbaar was, binnen no-time liep ik weer rond alsof er niks gebeurd was. Maar helaas, die tijd is voorbij en ik moet nu toch echt aan het werk wil ik ook maar iets op zo’n fitmom lijken. Alleen met een gezellige zumba les ga ik het niet redden. Waarschijnlijk helpt het al als ik na het sporten de snackbar achterwege laat. Dus lief vriendinnetje, wil je me niet meer meeslepen als ik net goed bezig ben? ;) Ik ga een poging wagen, in januari.. Ik wil me eerst nog uitleven op twee kerstdiners en oliebollen.

Die fitmoms kunnen sporten samen met hun baby, het ziet er heel vermoeiend uit maar ik moet dat toch ook kunnen?! Ik ben al begonnen onder het voeden s nachts. Dan ben ik toch wakker. Kan ik net zo goed iets van de muur af gaan zitten, en al wiegend mijn buikspieren ‘trainen’. Tot ik me bedenk dat ik niet spoor zo midden in de nacht. Zo lang hou ik dat dus ook niet vol;)

Dus goede voornemens 2016: Sporten tot er een fitmom tevoorschijn komt.  

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je