{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oh my... hij wil weer...

Begin januari is mijn prachtige zoon Sebas geboren. Nu, een half jaar verder vindt vriendlief het weer eens tijd worden voor sex... uhm..?

Afbeelding blog 'Oh my... hij wil weer... '

Hoe zat dat bij jullie mede moeders? We hebben Sebas sinds kort verplaatst naar zijn eigen slaapkamer en ik vind niets fijner dan heerlijk knuffelend tegen elkaar in slaap vallen. Maar sex? Ik moet er niet aan denken!

Hij wel kennelijk... 

Mijn bevalling was alles behalve een pretje. Een stukje ingeknipt en dit heeft best een tijd geduurd om te genezen. Nog steeds vind ik het niet prettig om een stoepje op of af te fietsen en blijft het, ondanks dat de pijn weg is, een verboden gebied. Ik begrijp mijn vriend erg goed, we zijn dolgelukkig en met Sebas gaat ook alles goed. Hij slaapt zelfs regelmatig door en huilt weinig.

Wanneer hadden jullie weer (zin in) sex na de bevalling? En nog beter, hoe verliep dat? Geen details maar meer tips graag ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je