{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oh jee en nu....

Afbeelding blog 'Oh jee en nu....' Achtergrond blur afbeelding

Wij waren nog niet van plan voor een tweede kindje te gaan. Dat was iets wat we op de langere termijn wel wilde, maar niet op ons appartement met twee slaapkamers. Ik voel me al langere tijd niet helemaal fit. Had last van een opgeblazen gevoel,  pijnlijke tepels en was moe. Test gekocht, maar nee hoor negatief. Ik was enigszins teleurgesteld maar ook weer niet. Na een maand nog steeds niet ongesteld, dus nog maar een test gekocht. De symptomen had ik nog steeds. Nu wel positief. Oké en nu... Toch allebei wel blij, maar toch even verwerken. Net heb ik me ingeschreven bij een verloskundige praktijk (waar ik mijn eerste zwangerschap ook bij zat). Ik moest ook invullen wanneer mijn laatste menstruatie was. Tja als ik dat nou eens wist... sinds het wisselen van de pil is het zo onregelmatig geweest dat er geen touw aan vast te knopen was. Dus hoever ik ben... geen idee. Maar daar gaan we snel duidelijk in krijgen. Nu hopen dat alles goed blijft gaan dan kunnen we aan onze kleine prinses gaan vertellen dat ze een grote zus gaat worden!! En dan maar eens kijken hoe we het allemaal gaan indelen. Papa en Mama naar de kleine kamer en de kids naar de grote slaapkamer verhuizen? Een stapelbedje voor peuters/baby's kopen? Dat zien we allemaal nog wel....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je