{{ message.message }}
{{ button.text }}

#offline

Daar was ik weer!

Afbeelding blog '#offline' Achtergrond blur afbeelding

Hier ben ik weer, ik ben even “offline” geweest doordat ik het “te druk” had met mezelf.

Ik was zoo ontzettend moe en was blij als zoonlief ‘s avonds op bed lag, zodat ik ook even kon hangen! Ik was (ben nog steeds) erg blij met mijn verloofde (klinkt nog steeds gek🤪) die het huishouden op zich nam, omdat ie zag dat mijn reserves op raakten!

zoonlief heeft het moeilijk met slapen, zowel overdag als snachts nu. We hebben afgelopen weken met onze handen in het haar gezeten waar dit dan aan zou kunnen liggen..🤷‍♀️
En toen ik me erbij neer had gelegd dat het nog een tijd zou duren voordat ie doorsliep, sliep die ineens een nacht door! Helaas was het daarna weer mis..

Hij is erg wisselend in zijn humeur, het ene moment is hij vrolijk en ontzettend ondeugend (op een leuke manjer) en het andere moment is het krijsen en is niks meer goed en is hij totaal niet tevreden. We beginnen dus weer van voor af aan.

verder gaan we natuurlijk de drukke dagen in, maar ik hoop dat ik weer wat vaker kan schrijven! En wat van me kan laten horen!

Morgen ben ik vrij en ga ik er een heerlijk dagje van maken met mn kleine knul! Even qualitytime ❤️

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Slapeloos

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je