{{ message.message }}
{{ button.text }}

Oeps veel te lang geleden!!

Lieve lezers ik schaam me diep. Ik zag net dat mijn laatste blog alweer 5 maanden geleden geweest is en sindsdien is er zo verschrikkelijk veel gebeurt dat het een eeuwigheid gaat duren voor ik jullie weer bij gekletst (geschreven) heb.

Afbeelding blog 'Oeps veel te lang geleden!!' Achtergrond blur afbeelding

Om te beginnen ben ik halverwege april aan de slag gegaan als ondersteunende leerkracht (stapje hoger dan onderwijsassistent) en heb ik tot de zomervakantie heerlijk met kinderen kunnen werken. Hier heb ik onwijs van genoten maar er zijn wel wat dingen voorgevallen (kom ik in een latere blog op terug). 28 augustus beginnen we weer en dan ga ik zoals het er nu uitziet voor onbepaalde tijd een groep 6 draaien samen met een (voor mij nog) onbekende collega. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat lopen.
 
Nick heeft inmiddels ook een baan al heeft dat een behoorlijk tijdje langer geduurd helaas. Ik had al eerder gezegd dat hij benaderd was door headhunters die hem gouden bergen beloofde maar zoals wel vaker het geval is met gouden bergen klopte hier dus geen zak van. De laatste week van juli heeft hij eindelijk een contract getekend en hij werkt er nu ongeveer 3 weken en vind het heerlijk. Hij zit daar echt op zijn plek en dat is absoluut het belangrijkste voor ons. Helaas zit er wel een addertje onder het gras en dat is in dit geval de reistijd… Hij werkt aan de andere kant van Nederland nu dus hij reist nu zonder spits ongeveer 1,5 uur enkele rit. Dit is absoluut niet makkelijk en wat voor effect dit op ons leven heeft zal ik later ook zeker op terug komen.
 
Max heeft de aanpassing dat ik ben gaan werken niet zo heel goed opgevat en was in het begin vaak boos dat ik al weg was voordat hij wakker werd. Hier was helaas weinig aan te doen en ik maakte het ’s avonds vaak goed door m extra te verwennen. Begin juli zijn we lekker op vakantie geweest en dat vond die heerlijk. Hij is onwijs verwend in die 2 weken en sinds we thuis zijn merken we ook wel dat de constante veranderingen ook bij hem wel zijn tol eisen. Makkelijk is Max nooit geweest maar de laatste tijd is hij wel heel erg tegendraads. Ook dit heeft een staartje waar ik later nog in zal duiken.
 
Zo lieve lezers dit was heel kort weer even een kattebelletje dat ik weer terug ben en absoluut vaker zal proberen te schrijven (ik heb het echt gemist). Hopelijk zijn jullie me nog niet vergeten en willen jullie nog steeds graag lezen hoe ik mijn leventje overleef ^_^

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #mamma

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je