{{ message.message }}
{{ button.text }}

♡ Ode aan mijn mama

Www.expeditiemama.wordpress.com

Afbeelding blog '♡ Ode aan mijn mama' Achtergrond blur afbeelding

Lieve mama,

Mijn grootste idool, mijn voorbeeld, mijn alles. Wat ben ik mega trots op jou! Dankbaar voor wat jij allemaal in mijn leven betekent en wat jij allemaal voor mij hebt gedaan (en nog steeds doet). In heel mijn leven ben ik dankzij jou (en papa) nooit niks tekort gekomen. Alles wat je als kind kon wensen was bij ons bijna allemaal mogelijk. We liepen altijd in de nieuwste Oilily mode en ook aan uitjes geen gebrek. Dan werd er ook nog eens gezorgd dat we ieder jaar fijn op vakantie konden, jij zocht altijd de tofste campings uit. Goh wat hadden wij toch een fijne jeugd. We mogen in onze handjes klappen met zo’n, fantastische ouders.


En toen…


Kwam Sander in mijn leven. Wat werd hij fantastisch ontvangen in ons gezin en nog steeds, hij had geen fijnere schoonouders kunnen wensen. En ik geen fijnere partner want wat heeft hij mij gesteund en getroost tijdens de verdrietigste gebeurtenis in mijn leven. Jullie scheiding! Het ging niet altijd van een leien dakje maar des ondanks sloeg jij je als superwoman door deze nare periode. Wat een sterke vrouw ben je toch.


Na zo’n, drie jaar in een heel diep dal gezeten te hebben kwam daar een licht puntje in de donkere hemel. Ik was zwanger van jou aller eerste kleinkind. Die glimlach die toen op jou gezicht verscheen is nooit meer verdwenen. Wat was je blij en trots. Inmiddels ben je oma van drie kleindochters (en twee kleinzoons) en wat ben je een fantastische oma. De meiden zijn dol op je en komen heel graag bij jullie over de vloer. Fijne dagjes weg en logeerpartijtjes, niks is te gek bij opa en oma Schaijk.


Mam ik wil dat je weet dat ik onwijs veel van je houdt en dat ik super blij ben met al je steun en vertrouwen in mij. En ook super bedankt dat je iedere vrijdag op mijn kids wilt passen. Er zijn nog zoveel meer dingen die ik over je kan vertellen maar we houden het lekker kort en krachtig. Precies zoals we zijn…


Fijne moederdag mam


Liefs je (oudste) dochter♡


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je