{{ message.message }}
{{ button.text }}

obsessie tot afvallen - jojo ?

Na je zwangerschap zo zat van je zwangerschapskleding maar zonde om nieuwe kleding te kopen vanwege het feit dat ontzwangeren 9mnd duurt!

Afbeelding blog 'obsessie tot afvallen - jojo ?'

Daar zit je dan, na 9 maanden zwanger zijn een kindje van 3380 gram  uit je buik en zelf ongeveer 30 kilo zwaarder. Ik als mama van twee dochters, mooi sportief voor de zwangerschap en altijd bezig met mijn gewicht en uiterlijk. Zwanger worden is voor mij dan ook geen pretje. Ik zie mijn lichaam binnen korte tijd enorm groeien. Na 12 weken kan ik al geen broeken meer over mijn heupen krijgen vanwege het feit dat mijn heupen al wijder zijn gaan staan. Na 18 weken zie je billy turf in de spiegel ipv je eigen sportieve lichaam, ja die heupen heb ik en dat zal altijd zo zijn, maar zo breed als ze tijdens mijn beide zwangerschappen waren. 

Tuurlijk kreeg ik genoeg aandacht van sommige mannen die heel erg van brede heupen en ronde volle billen hielden, maar zelf vond ik het verschrikkelijk.

Nu ben ik morgen 11 weken geleden bevallen, ik ben sinds 2 weken vol aan het sporten, en dat kan dan natuurlijk ook niet meer normaal. De weegschaal toont nog steeds een hoop gewicht maar ondertussen ben ik wel al 11 kg kwijt.

Tijd dus om te shoppen, ik heb mezelf van de week heerlijk uitgeleefd 2 broeken, 6 shirts heerlijk, maar wat nu als ik straks nog meer afval en op mijn oude gewicht terecht kom dan gaan al mijn dure kleding zo de vuilnisbak weer in om plaats te maken voor weer andere kleding. Ik moet zeggen dat ik gewoon die zwangerschapskleding zat was, 9 maanden lang draag je elke week de zelfde setjes, nooit even variatie gewoonweg omdat dat niet in huis is, voor 9 maanden zwangerschap koop je gewoon niet een volle kleding kast. 

Ach.. ik loop er nu weer leuk bij daar ben ik heel blij om, heel slank zal ik nooit worden, maar dat buikvet en mijn brede heupen daar hoop ik van dat dat gaan slinken, voorlopig loop ik er iig heerlijk bij. Bij ons in het dorp heb je een hele leuke winkel waar ze kleding verkopen dat erg hip is en van elk setje 1 ding van elke maat hebt, zodat niet heel het dorp in dezelfde kleding loopt. 

Het leuke is dat je merk en non-merk eigenlijk heel leuk kan combineren zo heb ik diverse dingen van de hm in de kast liggen, basic items die gewoon erg lekker te combineren zijn, vestjes, shirtjes en ondershirts!!

Nu wachten tot de weegschaal mijn streefgewicht aan gaat geven, dan hoop ik dat ik weer nieuwe kleding mag kopen! Je bent en blijft een vrouw :)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je