{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nu ook op facebook

Afbeelding blog 'Nu ook op facebook' Achtergrond blur afbeelding

Doordat mijn blog zo goed loopt heb ik besloten een facebookpagina aan te maken. Deze kan je vinden onder Amberoos. Hierin houd ik jullie op de hoogte van alle updates en zal ik soms ook een berichtje plaatsen. Wees niet bang ik blijf gewoon bloggen voor mamaplaats want vind dit veel te leuk om te doen!!!

Wil je dus op de hoogte blijven like de pagina en je mist geen van mijn blogs.

Verder wil ik iedereen bedanken voor het lezen van de blogs. Dit is voor mij toch een stukje verwerking van een behoorlijke zware tijd en zo kan ik het voor mezelf goed afsluiten. Duizend maal dank voor de support en reacties ❤

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #facebook

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je