{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nu ik geen contact meer heb met mijn schoonmams

Laatst heb ik voor het eerst een blog geschreven over mijn schoonmoeder, wat ze mij/ons heeft aangedaan en nu gaat ze mijn moeder berichten!

Afbeelding blog 'Nu ik geen contact meer heb met mijn schoonmams'

Oke.. Dit was een beetje een schok voor mij

Mijn moeder kwam vandaag langs voor een lekker kopje koffie nou gezellig! Eventjes weer bij kletsen etc.

Ze zei ineens dat ze me toch wat moest vertellen en dat ik niet boos mocht worden omdat ze me het nu pas verteld, paar dagen geleden cakesmash gehad van mijn dochtertje en ze wou niet dat ik en minder van genoot dus daarom vertelde ze het me nu.

Ik en mijn vriend hebben geen contact meer met zijn moeder omdat er veel dingen zijn voorgevallen, op dit moment appt en mailt ze MIJN moeder met weer allerlei verhalen dat ze zich zorgen maakt Sophie wil en mijn moeder probeerd te overtuigen dat wij niet voor haar kunnen zorgen, Ook heeft ze een mail gestuurd naar mijn moeder waarin stond dat wij 1100euro schulden hadden aan dingen niet betalen, dit deed ze omdat ze wist dat mijn ouders ons geld beheren omdat wij zelf nog niet zo handig zijn met geld omgaan, wat was ik boos!! En heb de hele mail mogen lezen en dacht gelijk die is aan het stoken! Wanneer houd ze toch een keer op!

Nu ze dus geen contact meer kan krijgen met mij en me vriend gaat ze het nu proberen via mijn moeder, ze vroeg wat ze ermee moest doen en zei gelijk negeren! Negeren en blokkeren.

Ik weet niet wat ze nog meer van plan is maar zie haar er echt voor aan om zelfs mijn vriendinnen en zusjes een bericht te sturen

Pff.. Wanneer stopt het nou en kan je het accepteren dat we geen contact meer willen!!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je