Snap
  • Mama
  • Nieuws

Nu ik geen contact meer heb met mijn schoonmams

Laatst heb ik voor het eerst een blog geschreven over mijn schoonmoeder, wat ze mij/ons heeft aangedaan en nu gaat ze mijn moeder berichten!

Oke.. Dit was een beetje een schok voor mij

Mijn moeder kwam vandaag langs voor een lekker kopje koffie nou gezellig! Eventjes weer bij kletsen etc.

Ze zei ineens dat ze me toch wat moest vertellen en dat ik niet boos mocht worden omdat ze me het nu pas verteld, paar dagen geleden cakesmash gehad van mijn dochtertje en ze wou niet dat ik en minder van genoot dus daarom vertelde ze het me nu.

Ik en mijn vriend hebben geen contact meer met zijn moeder omdat er veel dingen zijn voorgevallen, op dit moment appt en mailt ze MIJN moeder met weer allerlei verhalen dat ze zich zorgen maakt Sophie wil en mijn moeder probeerd te overtuigen dat wij niet voor haar kunnen zorgen, Ook heeft ze een mail gestuurd naar mijn moeder waarin stond dat wij 1100euro schulden hadden aan dingen niet betalen, dit deed ze omdat ze wist dat mijn ouders ons geld beheren omdat wij zelf nog niet zo handig zijn met geld omgaan, wat was ik boos!! En heb de hele mail mogen lezen en dacht gelijk die is aan het stoken! Wanneer houd ze toch een keer op!

Nu ze dus geen contact meer kan krijgen met mij en me vriend gaat ze het nu proberen via mijn moeder, ze vroeg wat ze ermee moest doen en zei gelijk negeren! Negeren en blokkeren.

Ik weet niet wat ze nog meer van plan is maar zie haar er echt voor aan om zelfs mijn vriendinnen en zusjes een bericht te sturen

Pff.. Wanneer stopt het nou en kan je het accepteren dat we geen contact meer willen!!

7 jaar geleden

En wat doet je moeder? Zij moet aangeven dat ze geen contact wil en dat zij geen partij is in deze situatie. Verder inderdaad alles bewaren. Maar jullie zorgen goed voor Sophie en dus heeft ze niks in handen. Dat beseft ze zelf misschien niet, maar het is alleen maar heel vervelend voor jullie en niet bedreigend. Ze kan Sophie niet bij jullie weghalen. Zorg dat je genoeg bewijs hebt en getuigen dat jullie wel goed voor haar zorgen en je staat sterk! Succes!

7 jaar geleden

Ga ik zeker doen dankjewel! Eigenlijk nog helemaal niet bij nagedacht

7 jaar geleden

Indd alles vastleggen en bewaren!!! Zeer belangrijk. Ook de officiële stukken van jeugdzorg en alle instanties waar je mee te maken hebt gehad. Alles in 1 map evt met tabbladen Dan kan je bij iedere melding zo het dossier geven

7 jaar geleden

ik kan je maar 1 tip erbij geven. Ga alles van nu af aan documenteren. Houd alles bij en zorg dat je de documenten bij de hand hebt voor het geval ze weer iets doet wat jullie in de problemen breng. Vraag ook de mails en de apjes aan je moeder zodat je die erbij kan doen. Verder wil je heel veel sterkte wensen met dit gedoe. Ik hoop dat jullie wel lekker kunnen genieten van jullie als gezin.