{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog steeds slapen bij papa en mama

slapen bij papa en mama op de slaapkamer, we hebben er geen keus in....

Afbeelding blog 'Nog steeds slapen bij papa en mama'

Toen we besloten om voor een kindje te gaan, vonden we het nog geen probleem dat we 1 slaapkamer hadden. We hadden toch verhuisplannen, en de eerste maanden bij ons op de slaapkamer vonden we wel een fijn idee.

Nu is mijn zoontje bijna 9 maanden, en slaapt hij nog steeds bij ons op de slaapkamer. Ons huis staat wel te koop, maar helaas gaat dit toch langzamer als dat we hadden gedacht. Nu hij vanaf 6 maanden doorslaapt, gaat het wel beter. Maar jeetje, wat vervloekte ik s'nachts wel eens het huis en die ene slaapkamer! Overal werd ik wakker van, elke zucht, kreun, draai enz. Wel slaapt hij altijd in zijn eigen bedje, en dat gaat ook goed.

Nu hij doorslaapt (zo goed als) vind ik het een stuk minder vervelend, je moet het doen met de situatie die je hebt natuurlijk. Wel zijn er oordoppen aangeschaft, ideaal om de kleine geluidjes te dempen! Maar soms ben ik bang dat als hij (uiteindelijk) zijn eigen slaapkamertje krijgt, hij enorm moet wennen aan het "alleen" slapen.

Wat ik wel weet, is dat als ik dit zou moeten overdoen, dat ik dan toch nog eens even goed zou nadenken of die ene slaapkamer nu wel zo handig was....maar aan de andere kant, ik heb hem wel lekker dicht bij me liggen. En zeg nu zelf, s'nachts de rustige ademhaling van je kindje horen is toch ook wel heel fijn om weer in slaap te vallen :-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je