{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog steeds in onzekerheid

Afbeelding blog 'Nog steeds in onzekerheid'

Zeker 7 maanden duurt het nu al, de pijn in mijn onderbuik. In mijn blogs PMS, mastopathie of iets anders en diagnose nog onbekend heb je hier al meer over kunnen lezen.

Inmiddels heb ik al een bloedonderzoek gehad. En ik hoopte zo, en wist eigenlijk ook bijna zeker dat hier iets uit ging komen. De eerste diagnose was namelijk dat ik last zou hebben van een terugkerende ontstoken eierstok door de maandelijkse ovulatie. Maar een ontsteking is uitgesloten tijdens o.a. het bloedonderzoek.

Vorige week ben ik weer terug gegaan naar de huisarts omdat de klachten steeds erger werden en continu aanhouden. Er zijn dagen dat ik de pijn niet trek en erg moe ben. Het liefst ga ik elke dag even slapen maar als ik wakker wordt dan heb ik vaak nog net iets meer pijn. Nu is het wachten op een echo van mijn onderbuik. Het duurde even voor ze plek hadden maar deze week mag ik er eindelijk voor naar het ziekenhuis. Wil zo graag weten wat er met mij aan de hand is. Hopelijk kan er dan iets aangedaan worden. Aan de andere kant ben ik erg bang. Ik heb namelijk wel bepaalde ideeën wat het zou kunnen zijn. Op internet wil ik niet te veel gaan zitten zoeken, daar wordt je alleen nog maar banger van. Toch kon ik het niet laten om te kijken of mijn klachten bij de ideeën pasten en dit was toch best wel een shock, want het kwam overeen.

De onzekerheid en pijn nemen me vaak over. Voor nu probeer ik het los te laten door het met jullie te delen, want ik hoef nog maar een week te wachten en dan weet ik hopelijk echt meer. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je