{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog maar 8 weekjes te gaan!

Als iemand zegt 'maart', dan denk ik 'dat duurt nog wel even'. Maar niets is minder waar!

Afbeelding blog 'Nog maar 8 weekjes te gaan!'

In mijn vorige blog heb ik het over mijn nieuwe huis gehad. Deze blog had ik in december geschreven. Ik vertelde jullie dat mijn huis in maart wordt opgeleverd en dat het dus nog wel even duurde.

Maar nu het januari is, heb ik nog maar 2 maandjes om alles te regelen, want over 8 weken is het al zover! Ik week 10 staat de oplevering namelijk in de planning. Toen de aannemer belde om te vertellen dat de opleverdatum steeds dichterbij kwam realiseerde ik me pas dat er nog een hoop moet gebeuren. De definitieve kleur van de vloer, de puntjes op de 'i' zetten voor de keuken, een badkamermeubel uitzoeken, tegels voor de badkamer en toilet uitzoeken, eethoek uitzoeken... aaaaaah help!

Omdat mijn vriend en ik erg druk zijn hebben we besloten om zaterdagavond even goed op een rij te zetten wat er nog allemaal moet gebeuren. We gaan alles in kaart brengen en knopen doorhakken. Spannend, wat als het om de kleur van de vloer gaat komen allemaal twijfels in mij naar boven.

De overige zaken zoals de bank, accessoires, nieuwe stoelen etc. kunnen nog wel even wachten. Dat kunnen wij altijd nog daarna beslissen.

Wij hebben er in ieder geval veel zin in en zijn benieuwd welke knopen wij allemaal gaan doorhakken zaterdag.

Ik hou jullie op de hoogte!

Tot gauw,

Ziffra

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je