{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog even het zomergevoel vasthouden...

De laatste dag van september is warm en mooi. Ik geniet ervan en vraag me gelijktijdig af wat oktober gaat brengen.

Afbeelding blog 'Nog even het zomergevoel vasthouden...'

Heb jij ook al genoten van deze mooie dag? Wij wel! Vanmorgen spontaan met wat mommyfriends afgesproken voor een wandelingetje in het park en een kop koffie –die uitmondde in een lunch-. Heerlijk even uit de regelmaat die het leven met twee kleine kinderen met zich meebrengt. Even uit de sleur en in de zon. Genietend van de warme septemberzon die door de verkleurende bladeren schijnt en de heerlijke bries die de komst van de herfst aankondigt. Gesprekken over mamadingen en het leven. Gesprekken die verder rijken dan ‘kijk ik bouw een toren, o je hebt m al omgegooid.’ Een peuter die geniet van vrij te mogen rennen en een baby die tegen mij aan in slaap valt.

Thuis de was lekker buiten opgehangen. Er is niets zo heerlijk als was die buiten droogt –behalve elfjes of kaboutertjes die de was voor je doen-. Het geeft me een voldaan gevoel. Ik wil nog veel meer van dit soort dagen!

En dan weet ik: de herfst komt eraan. Met zijn gure dagen, regen en wind. Weer waar je je op moet kleden, weer dat niet gelijk uitnodigt voor een spontane wandeling in het park. Met zijn mokken warme chocomelk met slagroom en gezellige avonden op de bank. Ook dat heeft zijn charme, maar ik geef de voorkeur aan comfort.

Ik hoop op nog meer lekkere dagen in oktober. Op wandelingetjes in het park en wapperende was aan de lijn. Oktober brengt al genoeg uitdaging met zich mee. Beslissingen over de toekomst, waar we willen wonen en hoe we ons leven voor ons zien.

Nu nog maar even genieten van deze dag, dus hup, van de bank, laptop dicht en samen met de kids naar buiten nu het nog kan!

Heb jij ook zo genoten van de herfstzon vandaag?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je