{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog een reden om echt een beetje af te vallen!

Hij heeft me gevraagd: met een klein shirtje waarop stond: mama wil jij met papa trouwen?

Afbeelding blog 'Nog een reden om echt een beetje af te vallen! '

Ik had het eigenlijk niet eens door. Het duurde een half uur voordat ik eindelijk naar de tekst keek van het shirtje dat ons kleine mannetje aan had! Ik was zo geconcentreerd naar boer zoekt vrouw aan het kijken, dat het mij nog net opviel dat de kleine een ander shirtje aanhad. Hij zal wel veel gezevert hebben dacht ik nog. Stiekem irriteerde ik me een beetje aan vriendlief. Hij zou hem toch naar zijn bedje brengen. Ik had al een nachtkusje gegeven en het was nu echt mama tijd. Je snapt dat de irritatie gelijk verdween toen ik wel de moeite nam de tekst te lezen. Vriendlief zag ik ineens zenuwachtig op de bank zitten. Hij haalde een ring te voorschijn met een diamantje. Ik kan je zeggen: ik had dit nooooooit verwacht. Ik ben zo ontzettend blij dat ik zijn vrouw mag worden en dat ik dezelfde achternaam krijg als ons zoontje. 

Nu is het natuurlijk tijd om alles te regelen. Niet alleen de trouw en feestlokatie, maar ook de dj, kaartjes en bloemen. Maar natuurlijk ook de jurk! En laat dat nu net mijn grootste struikelblok zijn. Daar gaat mijn rustig stap voor stap dieet. Het is tijd voor groffer geschut. Ik wil echt wel iets strakker, slanker en fitter zijn in een bruidsjurk. Ik zal geen figuur alla Brigitte Bardot krijgen, maar het moet nu wel iets sneller er fanatieker gaan dan ik nu doe. 

Er zit niks anders op. Ik zal moeten gaan sporten. Het is belangrijk dat ik meer calorieën en vet verbrand dan dat ik aanmaak. Om te voorkomen dat je het sporten maar kort volhoudt moet je iets doen wat je leuk vind om te doen. Bij het verbranden van calorieën gaat het er niet altijd om heel explosieve sporten uit te oefenen maar duursporten. Hierbij kan je de sport langer uitoefenen waardoor je meer calorieën verbrand dan wanneer je iets simpelweg niet bij kan houden. Duursporten zijn wandelen, zwemmen, hardlopen en fietsen. Daarnaast blijkt springtouwen ook erg goed te zijn voor je lichaam. Je gebruikt alle spieren van je lichaam en het heeft nog andere voordelen: het is goedkoop, kost weinig tijd, niemand die je hoeft te zien en het kost weinig ruimte. Ideaal voor mij dus. Op echtgezondafvallen.nl staan leuke tips en schema"s die je een eindje op weg kunnen helpen. Ik heb me al drie dagen voorgenomen "morgen " te beginnen. Morgen begin ik dus maar echt. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je