Snap
  • Mama

Nog een favorietjes TAG dan maar!

Als meneer dan toch total knock out is, gooi ik er maar eens een TAG tegenaan!

My favorites:

Food:

Pasta! Al van kleins af aan kan ik daar kilo's van op en mag je me er zelfs voor wakkermaken (en dat zegt wat)! Gewoon een simpele standaard spaghetti bolognaise... Ik krijg al trek als ik het erover heb!

Drink:

Jus d'orange of lekkere fruitmixjes! Natuurlijk lekker vers en gezond!

Animal:

Mijn lieve poezebeesten natuurlijk! Al kan ik ze soms wel achter het behang plakken, ze blijven mijn harige kindjes!

Movie:

Hmm tja, ik heb niet zozeer een favoriete film en het is maar net waar ik zin in heb...  Lucky number Slevin, Revolver, Snatch, Lock Stock & Two smoking barrels, the Butterfly effect en ga zo maar door. Maar ik kan ook heerlijk genieten van een Disney film of een lekkere chickflick!

Actor:

Weer zo'n moeilijke.. Dan ga ik toch voor Anthony Hopkins, I guess! En Johnny Depp, vooral omdat het gewoon een verschrikkelijk mooie vent is... Doe Josh Hartnett er dan ook nog maar even bovenop!

Actrice:

Shannyn Sossamon! Gewoon omdat ik haar echt prachtig vind! Sinds 40 days 40 nights heb ik een zwak voor haar..

Song:

Op dit moment Racoon met Brick by brick omdat het heel erg op mijn ex en mij slaat op dit moment.. Toen ik zwanger was zijn we samen een bouwproject aangegaan, maar helaas is dit niet helemaal gegaan zoals we gedacht haddden..

Singer:

Kelly Jones (Stereophonics)! Van zijn stem krijg ik het nou helemaal warm! Vooral als ik de akoestische versie van Maybe tomorrow luister rrrr!

Kelly Jones

Dutch singer:

Dan moet ik toch Marco Borsato zeggen... Ik luister er niet vaak (meer) naar maar vroeger draaide ik zijn cassettebandjes (jaja, zo oud ben ik alweer) helemaal kapot! Vooral de italiaanse versies van zijn muziek hou ik van!

Serie: 

Once upon a time en Under the dome vind ik tegenwoordig he-le-maal geweldig! Lang leve netflix!

Game:

Ehh ja, heb je even?! Van CoD tot Little Big Planet of lekker oldschool Zelda, ik hou ervan! Ik ben dan stiekem ook wel trots op mijn Xbox en Playstation console verzameling...

Hobby:

Fotografie, schilderen en tekenen! Ik vind het heerlijk om even mijn verstand op nul te zeggen en lekker creatief bezig te zijn!

Artist:

Brian Viveros! Wat een kunst komt er uit de handen van deze man! Geweldig!

Style:

Ik heb niet echt een stijl... De ene dag loop ik het liefst in een skinnyjeans met sneakers en een simpel shirtje en de andere keer m'n bikerboots met een leuk jurkje of rokje.. Het is maar net waar ik zin in heb!

Colour:

Ik heb een verschrikkelijke beperking genaamd; roze-fetisj! Als een ekster ga ik ergens op af als het die kleur heeft! Niet qua kleding maar gewoon spullen.. Hebbedingetjes!

Person(s):

Mijn kleine draak staat natuurlijk op nummer één, geen twijfel over mogelijk! Maar als ik verder moet kiezen dan ga ik voor mijn ouders! Ik heb echt geen idee wat ik zonder die twee zou moeten! Vandaar dat deze twee een plekje op m'n onderarm gekregen hebben!

Nou, ik heb geen idee waarom iemand het interessant zou vinden om te lezen, maar ik vond het zelf erg leuk om eens stil te staan bij de dingen die ik leuk vind!

8 jaar geleden

Ik vind het ook altijd leuk om te lezen hoor! Sowieso vind ik het interessant om te zien hoeveel je met sommigen gemeen hebt, maar ook juist het tegenovergestelde.. Oh ik zeg: doen! Heerlijk dat je kunt kijken wat je wilt, wanneer je wilt (zodra meneer op bed ligt plof ik neer op de bank met een bak thee en Netflix)

8 jaar geleden

Geweldige film! Hij zet je echt aan het denken ook, en daar hou ik van!

8 jaar geleden

Het is altijd leuk om dit soort dingen van andere mamas te lezen. vooral als er dingen overeen komen. Johnny Depp rules en ik houd ook van fotografie. Oh en under the dome heb ik het eerste seizoen gevolgd, maar we moesten bij de tweede afhaken door mijn werktijden. Misschien toch eens voor een abbo op netflix kijken :)

8 jaar geleden

oh the butterfly effect is zo een geweldig gave film. Al heb ik bepaalde scenes die ik nu nog steeds niet kan zien. Ook al heb ik de rest van de film al 50x gezien