{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog 4 nachtjes slapen..... :-)

Nog 4 nachtjes slapen en dan is het zover.... Ik kijk er al helemaal naar uit....

Afbeelding blog 'Nog 4 nachtjes slapen..... :-)'

Langzaam tel ik de dagen en de nachten.... nu nog 4 nachten en dan is het zover..... kerst! ???? Ik kijk er zo naar uit. De gezelligheid,  de versierde kerstbomen, de lichtjes, lekker eten en de cadeautjes. Heerlijk, ik kan zo genieten van deze dagen. 

Ik weet dat ik niet de enige ben. Er zijn genoeg mensen die hetzelfde hebben, maar ik ken ook genoeg mensen die er niks mee hebben. Ze vinden het een verplichting. Iets dat moet en gaan het liefste gewoon lekker weg. Snap ik ook wel, maar ik vind het gewoon zo leuk.

Zoals ik al eerder schreef ben ik echt gek op kerst. Zodra ik de eerste liedjes hoor zing ik lekker keihard mee....En die boom wordt zo snel mogelijk opgezet. Zo sfeervol.  Ik vind het leuk om kerstkaarten te sturen en te ontvangen.  Ook het kopen en geven van cadeautjes vind ik heerlijk om te doen. En dan het samenzijn.... Met familie en vrienden. Ik vind het fijn om onder de mensen te zijn. :-)

En dan heb ik het nog niet gehad over het eten. Twee dagen lang laat ik me helemaal gaan. Alles eten wat ik wil. En natuurlijk iets maken voor het kerstdiner. Mijn man heeft iets erg lekkers gevonden, dus dat gaan we samen maken.

Nog 4 nachtjes.  Ik kan niet wachten...

En jullie? Kijken jullie uit naar kerst of vind jet het een verplichting?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je