Snap
  • Mama

Nog 4 nachtjes slapen..... :-)

Nog 4 nachtjes slapen en dan is het zover.... Ik kijk er al helemaal naar uit....

Langzaam tel ik de dagen en de nachten.... nu nog 4 nachten en dan is het zover..... kerst! ???? Ik kijk er zo naar uit. De gezelligheid,  de versierde kerstbomen, de lichtjes, lekker eten en de cadeautjes. Heerlijk, ik kan zo genieten van deze dagen. 

Ik weet dat ik niet de enige ben. Er zijn genoeg mensen die hetzelfde hebben, maar ik ken ook genoeg mensen die er niks mee hebben. Ze vinden het een verplichting. Iets dat moet en gaan het liefste gewoon lekker weg. Snap ik ook wel, maar ik vind het gewoon zo leuk.

Zoals ik al eerder schreef ben ik echt gek op kerst. Zodra ik de eerste liedjes hoor zing ik lekker keihard mee....En die boom wordt zo snel mogelijk opgezet. Zo sfeervol.  Ik vind het leuk om kerstkaarten te sturen en te ontvangen.  Ook het kopen en geven van cadeautjes vind ik heerlijk om te doen. En dan het samenzijn.... Met familie en vrienden. Ik vind het fijn om onder de mensen te zijn. :-)

En dan heb ik het nog niet gehad over het eten. Twee dagen lang laat ik me helemaal gaan. Alles eten wat ik wil. En natuurlijk iets maken voor het kerstdiner. Mijn man heeft iets erg lekkers gevonden, dus dat gaan we samen maken.

Nog 4 nachtjes.  Ik kan niet wachten...

En jullie? Kijken jullie uit naar kerst of vind jet het een verplichting?

8 jaar geleden

Klinkt lekker wat jij gaat eten. Misschien kom ik wrl even langs. ;-). Dat is wel een voordeel dat ik vrij ben. Daardoor jan ik rustig te werken naar kerst. Jij ook hele fijne dagen!

8 jaar geleden

Dank je wel. Ben ook blij met mijn huisjes :-)

8 jaar geleden

Ook voor mij hoeft het allemaal niet zo. Zoals je op mijn FB hebt kunnen zien, vind ik het hartstikke leuk om de kerstboom op te zetten en verder allerlei decoratie neer te zetten en op te hangen. Super gezellig! Maar al die drukte...ik moet gewoon werken alle dagen en moet ook nog boodschappen doen voor mijn eigen gezin en voor mijn ouders. Ik vind het alles behalve relaxt! Ik heb al eerder geschreven dat ik niet van die opgelegde toestanden hou en ik ben dan ook heel blij dat ik gewoon lekker thuis eet met mijn eigen gezin. Ik heb medelijden met vrienden en kennissen die twee families af moeten. Wij gaan alleen even 's middags naar mijn ouders en met de (super kleine) familie van mijn man is amper contact. Wij hoeven dus niet naar Limburg af te reizen. Ik moet 'alleen maar' naar België rijden omdat mijn dochter naar haar vader gaat met 2e Kerstdag. Dat is jammer voor mij. Maar het is altijd jammer voor mij als ik (om de week) moet rijden. De kids willen gourmetten en ik heb varkenshaas, ossenstaartsoep, stoofpeertjes, pommes duchesse voor de 2e Kerstdag. Dus geen pannenkoeken dit jaar ;-) Verder lekkere hapjes voor 's avonds, toastjes met zalm, kaasjes etc. Gezellig. Dat wel. Maar dat valt of staat bij ons niet met Kerst... Ik wens jullie allemaal hele gezellige dagen toe en dat het maar vooral voor iedereen relaxt mag zijn! En dat de moeders of vaders die de keuken in moeten, maar fijn hulp krijgen!

8 jaar geleden

Die huisjes staan echt schattig bij jouw boompje. Voor mij hoeft kerst niet. Die verplichtingen.... ik ben blij als het klaar is.