{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nog 4 maanden dan word hij een tiener

Ik hou mijn hart vast, over 4 maanden word onze zoon officieel een tiener. 10 jaren zijn dan alweer voorbij, ik kan me de bevalling nog herinneren als de dag van gisteren. 12 weken te vroeg 41 cm 1445 gram en nu heeft hij praatjes en een schoenmaat kleiner dan zijn moeder.

Afbeelding blog 'Nog 4 maanden dan word hij een tiener'
Ik hou mijn hart vast, over 4 maanden word onze zoon officieel een tiener. 10 jaren zijn dan alweer voorbij, ik kan me de bevalling nog herinneren als de dag van gisteren. 12 weken te vroeg 41 cm 1445 gram en nu heeft hij praatjes en een schoenmaat kleiner dan zijn moeder. Tot nu toe is de opvoeding mij altijd makkelijk afgegaan maar ik ben als de dood voor de komende jaren. Ik was een erg moeilijke tiener, al heeft mijn moeder daar bijna niks van gemerkt en dat vind ik juist zo eng. Ik ben heel beschermd opgevoed, enigs kind mijn moeder kende al mijn vrienden wilde altijd weten waar ik was en controleerde dat ook. Ik kwam echt niks te kort, maar als kinderen dingen stiekem willen doen lukt het ze toch. Vanaf mijn 14e mocht ik met een vaste vriendengroep naar een soort van cola disco. Je zou deken cola disco lekker veilig nou het was sex, drugs en rock en roll. We dronken wel cola ,maar dan in combinatie met xtc of speed en sigaretten. Gelukkig is het altijd goed gegaan maar je moet er toch niet aan denken dat je kind zulke dingen doet. Maar hoe kun je zulke dingen voorkomen? Moet je ze vrij laten en op het beste hopen? Of ze in bescherming nemen waardoor ze juist stiekem dingen gaan doen? Is er wel een goede manier?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je