{{ message.message }}
{{ button.text }}

Ninja mama

Afbeelding blog 'Ninja mama' Achtergrond blur afbeelding

Goh, nu alweer een blog; yes.
Vanaf het begin hebben wij geen babyfoon gehad. Ik vond het een beetje onzin, sorry. Ik had het volste vertrouwen dat ik hem zou horen als dat nodig was en dus voor 't eerst vertrouwen in moeder natuur;)

Eerlijk gezegd vond ik het de eerste maand toch wat lastig. Met name als L. al op bed lag en wij beneden waren. Om de 5 min moest de tv op stil, om te luisteren of ie nou huilde of niet. Op een gegeven moment was ik daar zo mee bezig dat mijn vriend zei; mens, koop een babyfoon want je hoort dingen die er niet zijn. 3 keer op 't punt gestaan er 1 te kopen. Toch niet gedaan. Na de keuze 'm toch niet te kopen, ging het ook wel beter met mijn 'huilt ie?' syndroom.

'snachts had ik er sowieso geen moeite mee. Bij ieder kickje lag/lig ik stijf in bed en klaarwakker. Gek is dat, van een vaste slaper dat ik was..

Mijn vriend wordt er dus helemaal niet wakker van; gefeliciteerd schat. Ik denk toch dat 't moederinstinct is, ja, als 't bestaat moet dit het wel zijn..

Bijv. vanacht. Kereltje is verkouden en wil sowieso nog wel eens met z'n hoofd tegen de randen aanrollen snachts. Oeps. Meestal geeft ie dan een gil, zoekt z'n knuffel en duim en niks aan 't handje. Nu ie verkouden is, is de ramp veel groter en begint ie ook nog te hoesten en proesten. Hopppa, daar gaan weer de alarm bellen rinkelen hoor. Ik ben vanacht zo'n 4 keer als een ninja 't bed uit gesprongen om 'm te troosten en opnieuw in te stoppen. Oké nu eerlijk; ik was 3 keer een ninja, 1 keer een vloekende schildpad. Tsja sorry, ook moeders met alarmbellen willen slapen:)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je