{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuwe start: 4 gewaagde haar ideeën

Net een drukke/leuke/vervelende periode achter de rug? De terugkomst van een vakantie is dé gelegenheid om een nieuwe start te maken. Een nieuwe kapsel, is de sleutel tot een stralende look. 1. Geef je haar een andere kleur. Soms is het leuk om gewoon een keer van haarkleur te veranderen. Je leeft maar 1 keer, dus waarom niet. Als je van plan bent om je haar te kleuren, vraag dan wel eerst even om advies van de kapper, of de gewenste kleur bij je past. Het is altijd leuk om ook out of the box te kijken. Kies daarom niet altijd voor de standaard tinten maar probeer juist die tinten uit waar je in principe niet zo snel aan zou denken. Er staat je veel meer leuk dan je zelf misschien denkt. Kleur ideeën: Zwart    Platina Blond    Rood Veel vrouwen gaan voor de lichtere haartinten, zwart kan als haartint daarom des te leuk en uniek zijn. Wel staat de kleur niet bij iedereen goed, dus vraag voordat je gaat kleuren eerst om advies bij de kapper. 2. Ga voor kort Een kort kapsel geeft je een vlotter uitstraling. Maar het kan ook veel uistraling wegnemen als je het niet in een leuk model laat knippen. Gewoon je haar kort knippen, zonder echt voor een model te kiezen, kan best saai zijn. Monique van de Ven heeft in dit voorbeeld voor een leuk model gekozen. 3. Een drastisch andere kapsel
Ga voor een drastisch andere kapsel. Deze coupe staat Chantal Janzenbovenaan geweldig. Victoria Beckham laat op de tweede foto precies zien, hoe je een donkerbruin/zwart kort haar, kunt dragen. De derde foto laat ook een leuk kapsel zien.
4. Nieuwste trends Vrouwelijk met een stoer ondertint.

Na de vakantie weer op en top verder!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je