{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuwe stagiair bij Mamaplaats

Hi! Mijn naam is Maggy Bastiaans. De nieuwe stagiair bij Mamaplaats sinds afgelopen maandag 19 januari :)

Afbeelding blog 'Nieuwe stagiair bij Mamaplaats' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben 21 jaar en kom uit Maartensdijk. Een klein dorpje ergens tussen Utrecht en Hilversum in. Ik houd heel erg van reizen en koken (tips zijn altijd welkom). Voor mijn opleiding Mediamanagement aan het Grafich Lyceum te Utrecht moet ik van januari tot juni stage lopen. Zo rond oktober/november ga je dan weer een heel traject in met het stagebureau op school. Ik heb ze daar heel vaak mogen lastig vallen, aangezien het vinden van een stage niet zo heel makkelijk gaat. 'We hebben geen plek' is dan ook iets wat ik en mijn klasgenoten vaak te horen hebben gekregen. Maaar.... niet opgeven natuurlijk. Maar op een gegeven moment begin je 'm toch wel te knijpen. Wat als ik geen stage heb gevonden voor 19 januari!? Gelukkig is er niemand uit mijn klas bij wie dat is overkomen. De één in Amsterdam, de ander in Utrecht, en zo zie je elkaar weer een half jaar niet. 

Gelukkig ben ik bij Mamaplaats terecht gekomen! Een hartstikke leuk bedrijf met een leuke doelgroep, en een leuke redactie. Een leuke plek om stage te lopen en ik heb het dan ook echt getroffen (vind ik zelf).

Mamaplaats is een bedrijf wat opgezet is voor en door moeders. Zelf ben ik geen moeder. Ooit zou ik dat wel willen, maar eerst nog lekker reizen :). September a.s. hebben we al een reis geboekt naar Australië om mijn familie te bezoeken. Kan niet wachten natuurlijk! En wat mij betreft blijft het daar niet bij. Ik wil nog zoveel zien.

Ik ga in ieder geval deze stageperiode tot juni mijn best doen om zoveel mogelijk leuke weetjes, info en nieuws op de website te zetten voor jullie! En natuurlijk houd ook ik een blog bij over hoe mijn stage hier verloopt!

Liefs x
Maggy

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je