Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Nieuwe stagiair bij Mamaplaats

Hi! Mijn naam is Maggy Bastiaans. De nieuwe stagiair bij Mamaplaats sinds afgelopen maandag 19 januari :)

Ik ben 21 jaar en kom uit Maartensdijk. Een klein dorpje ergens tussen Utrecht en Hilversum in. Ik houd heel erg van reizen en koken (tips zijn altijd welkom). Voor mijn opleiding Mediamanagement aan het Grafich Lyceum te Utrecht moet ik van januari tot juni stage lopen. Zo rond oktober/november ga je dan weer een heel traject in met het stagebureau op school. Ik heb ze daar heel vaak mogen lastig vallen, aangezien het vinden van een stage niet zo heel makkelijk gaat. 'We hebben geen plek' is dan ook iets wat ik en mijn klasgenoten vaak te horen hebben gekregen. Maaar.... niet opgeven natuurlijk. Maar op een gegeven moment begin je 'm toch wel te knijpen. Wat als ik geen stage heb gevonden voor 19 januari!? Gelukkig is er niemand uit mijn klas bij wie dat is overkomen. De één in Amsterdam, de ander in Utrecht, en zo zie je elkaar weer een half jaar niet. 

Gelukkig ben ik bij Mamaplaats terecht gekomen! Een hartstikke leuk bedrijf met een leuke doelgroep, en een leuke redactie. Een leuke plek om stage te lopen en ik heb het dan ook echt getroffen (vind ik zelf).

Mamaplaats is een bedrijf wat opgezet is voor en door moeders. Zelf ben ik geen moeder. Ooit zou ik dat wel willen, maar eerst nog lekker reizen :). September a.s. hebben we al een reis geboekt naar Australië om mijn familie te bezoeken. Kan niet wachten natuurlijk! En wat mij betreft blijft het daar niet bij. Ik wil nog zoveel zien.

Ik ga in ieder geval deze stageperiode tot juni mijn best doen om zoveel mogelijk leuke weetjes, info en nieuws op de website te zetten voor jullie! En natuurlijk houd ook ik een blog bij over hoe mijn stage hier verloopt!

Liefs x
Maggy

9 jaar geleden

Welkom! Hartstikke leuk dat je zo enthousiast bent en leuk dat je ons op de hoogte houdt van je stageverloop! Vertel je ook wat je moeilijk vindt etc.? Ik ben altijd zo benieuwd hoe anderen met zulke dingen omgaan! ;) Heel veel succes!

9 jaar geleden

Heel veel succes en plezier met je stage!

9 jaar geleden

Wat een leuke reacties! De eerste week zit er alweer bijna op... gaat zo snel! Alvast een fijn weekend liefs

9 jaar geleden

Hi welkom meid en veel plezier. Geniet van het reizen hoor. En dan komt alles vanzelf als je je hart maar volgt