{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuwe blogger Sanne: Even voorstellen

Afbeelding blog 'Nieuwe blogger Sanne: Even voorstellen'

Hi lieve lezers! Zo leuk, ik ben nieuw hier dus laat ik me even voorstellen.

Ik ben Sanne Houtenbos-Reijnders. 37 jaar. Ik woon in Bergen samen met mijn man Dave en onze twee heerlijke kinderen Yuna (5) en Levi (3).

Naast mijn gezin is fotograferen mijn grote passie.

Bijna 10 jaar geleden heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en werk ik als Fotografe bij Sanne Reijnders Fotografie.

Omdat ik vanuit huis werk ben ik er altijd voor mijn kinderen. Zo dankbaar ben ik daarvoor.
De kopjes thee, verhalen aan de keukentafel als ze uit school komen. Ik hou ervan! Ja echt. Ik ben echt zo’n moeder-moeder die ervan houdt om te freubelen (is dat een woord?) met de kids. Bakken, iets creatiefs doen, lekker het strand op. Samen spelen. Erop uit gaan. 

Ik ben impulsief, barst altijd van de ideeën die ik dan het liefst meteen ook wil uitwerken. Ik zie overal mogelijkheden en denk in plaatjes. Ik ben een grote dromer en hou ervan om met mijn gezin herinneringen te maken.

Liefs Sanne

Leuk als je me volgt op Instagram @mommys.dailylife_blog

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je