Snap
  • Mama
  • Nieuws

Nieuw reactieformulier op Mamaplaats!

Op Mamaplaats hebben wij een nieuw reactieformulier onder de blogs. Hierdoor kun je nu ook met onder andere je Facebook en Twitter account of je emailadres een reactie plaatsen op Mamaplaats.

Ik zal hieronder laten zien hoe je makkelijk en eenvoudig een reactie kunt plaatsen:


Nu ook via Twitter en Facebook reacties plaatsen!

Als eerste kun je kiezen of je een reactie op Mamaplaats wilt plaatsen met je Twitter account, Facebook account, Google+ account of met je emailadres. Wanneer je kiest voor een account kun je op het desbetreffende logo klikken en daarmee inloggen. Ben je 1x met je Twitter of Facebook ingelogd op Mamaplaats, dan hoef je de volgende keer niet weer in te loggen.

Wil je met je emailadres een reactie plaatsen dan kun je met je naam en emailadres een account aanmaken. Dit werkt hetzelfde als eerder een reactie plaatsen op Mamaplaats. Je emailadres zal niet zichtbaar zijn op de website.

De enige uitzondering is bij de winacties. Daar blijft het huidige formulier staan en daarvoor moet je via Mamaplaats inloggen.

Het nieuwe reactieformulier testen! Onder deze blog heb je ook het nieuwe reactieformulier staan en hier kun je het even uitproberen hoe het allemaal werkt. Heb je vragen, stel ze gerust via het formulier en als het niet lukt via info@mamaplaats.nl.  

11 jaar geleden

hij telt de posts niet wat rechts naast artikel staat

11 jaar geleden

Hoi, dit is een testbericht vanuit Mamaplaats Twitter! Veel succes allen met het nieuwe reactieformulier op Mamaplaats.