Snap
  • Mama
  • post_short

Nieuw patroon getest

Ik test voor een vrouwtje in Amerika patronen die zij verkoopt. Je kan het patroon maken in een broek en in een jurkje

Nu wil ik van dat patroon een winter broekje maken maar het ontbreekt me aan inspiratie omdat ik al 3 jurkjes ermee gemaakt heb.

Ik wil van het broek model een jeans versie maken.

Voor het beeld ik wil er graag een T-shirtje met lange mouwen onder doen en een maillot..... hebben jullie leuke ideeën voor me?

Hier kunnen jullie meer van het patroon zien: http://www.etsy.com/listing/158258889/girl-dress-capri-pdf-pattern-the-hope?ref=shop_home_active

 

9 jaar geleden

Hallo Elly en JaraJenteElly wat heb je er weer mooie foto's opstaan van JaraJente,ze heeft ook zo'n leuke kop,steeds weer een arndee uitdrukking.Senna en ik hebben haar een poosje niet gezien i.v.m de vakantie van Mariamaar misschien komt ze maandag weer mee naar Gerner ? Dat wordt weer oude kleren aanwant als JJ in de buurt is dan moeten er stokken gegooid worden in de vijver en daar blijf je niet droog bij. Ze zal wel blij zijn om haar kameraadjes weer te zien. Jara Jente, hou je stok dan maar weer in de gaten want Senna ligt nog altijd op de loer. Lieve groetjes van Senna en Yvonne.

10 jaar geleden

Wat een super idee! Ik spaar al wel alle oude spijkerbroeken om een groot speelkleed van te maken. En ik heb een paar jurken met mooie print aan de kant gelegd voor het maken van de omslagdoek.

10 jaar geleden

Ohh en kinderkleding is ook heel goed te maken van een oude jurk of rok of blouse van jezelf :D Soms koop ik in de uitverkoop jurken of rokken voor heel weinig (zeeman wibra) en daar maak ik dan weer wat van. Voor detail stoffen gebruik ik ook oude te kleine jurkjes :D

10 jaar geleden

Er zijn stoffen markten waar je heel goed stof kan kopen. Dat heb ik een tijd geleden gedaan en heel veel op voorraad gehaald :D Hier koop ik online stof: http://www.destoffenkraam.nl En zo kan je nog meer stoffen winkels on-line vinden waar je voor goede prijzen mooie stoffen kan vinden.