{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuw leven gekregen, kijkend naar de toekomst

Ik zit tegenop om te gaan werken, om straks helemaal een ritme te zien vinden, het houd me snachts wakker.

Afbeelding blog 'Nieuw leven gekregen, kijkend naar de toekomst' Achtergrond blur afbeelding

hey even een korte samenstelling..

Na 9 jaar samen met mijn toen nog partner, was ik in verwachting! Het was redelijk gepland want ik was al geruime tijd niet meer aan de pil. Ik werkte 8 jaar bij de kruidvat, opleiding tot assistente gedaan en vaste baan ..... Tot de dag dat ze me op staande voet hadden ontslagen voor een kassa fout... Dit heb ik toen aangevochten met een advocaat en heb dit ook gewonnen, maar helaas nog geen week later ging de relatie over ( hij was verliefd op een ander ) ik kon het werk na alles niet meer aan.

Daar stond ik dan, zwanger, baanloos, partner loos... Ik heb behoorlijk wat tranen gelaten tot.....mijn engeltje te wereld was gekomen! Het was niet makkelijk en spannend uiteindelijk met keizersnede gehaald. Maar toen ze eenmaal in mijn armen lach kon ik alleen tranen van geluk laten.

Ze is nu 4 maand en in maart loopt mijn ww uitkering af ze is dan 6 en halve maand. Ik zit er zo tegenop op te moeten gaan werken. Ik weet niet of het de angst is van mijn vorige baan, of dat ik haar dan naar een opvang zal moeten brengen want ik heb verder geen vrienden of familie in de buurt die kunnen oppassen. En het staat me tegen dat ik zo jong al alles zal moeten missen. Straks mis ik haar eerste stapjes of haar eerste woordje. Ik vind het heel moeilijk om me al een voorstelling van te maken. Plus nog, wat voor een baan ik heb geen rijbewijs...en als ik nu rondkijk is het meeste variabele tijden of hogere opleiding nodig. Pfffff ik wil best werken maar ik vind het eng en ontzettend lastig.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je