{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuw leven #1

Het is een aantal maanden stil geweest vanaf hier.

Afbeelding blog 'Nieuw leven #1' Achtergrond blur afbeelding

Het is een hele tijd stil geweest hier. Meer in het "van je af schrijven" verder is hier veel veranderd. Wil je weten wat er allemaal gebeurd is lees dan zeker verder.

Ik was al een aantal jaar niet meer gelukkig op mijn werk. En dit had vooral te maken toen er ook kinderen bij kwamen. Ik had vaak zo iets van : "ah, het gaat wel over" of "morgen zal het wel beter gaan" nou ik kan nog wel even door gaan met waar ik mezelf mee voor de gek hield.

Eind december hebben we de knoop doorgehakt. Nadat mijn man van baan was veranderd en 2 jaar geleden een huis te hebben gekocht was dit ook wel spannend. Want ja, iets waarvan je eigenlijk zeker weet dat iets vastigheid hebt (ook al heb je een vast contract kan dit ook zo veranderen, maar je bent iets meer zekerheid. Je hebt toch een hypotheek die betaald moest worden en 2 kinderen die moeten eten :) nadat mijn man veranderd was van baan heb ik per januari 4 sollicitaties de deur uitgedaan. 2 daarvan niks gehoord en 2 heb ik een leuk gesprek mee gehad. Beide was ik het geworden (dit klinkt arrogant maar zo bedoel ik het niet :) ) 1 daarvan zou ok 75% terug vallen in het zelfde systeem waar ik nu in zit en waar ik eigenlijk uit wil. Maar Ja, de baan leek me super! Toch heb ik besloten om ondanks het familiegesprek, want zo voelde dat, heb ik deze kans moeten laten varen.

De keuze om een andere baan te krijgen heeft voornamelijk deze redenen: oudste gaat naar school in juli, geen hele vroege voorschoolse kinderopvang kunnen vinden die hem ook e.v.t. naar school brengt en als het even kan minder uren werken. Dus heb ik deze mensen vriendelijk bedankt voor het gezellig en openhartige gesprek.

Het andere gesprek verliep anders maar was prima. Ik wist eigenlijk niet zo goed hoe ik me zelf moest tonen. Meer omdat jezelf al 10jaar niet hebt gesolliciteerd. Wel de gesprekken voeren vanaf de andere stoel maar ja, toen zat ik op stoel er tegenover. Gelukkig heb ik mij daardoor heen kunnen slaan en heb ik geen gesprek meer hoeven doen en hopelijk hoef ik dat de komende tijd ook niet meer te doen.

Ik heb een prima baan, dichtbij huis/School, 3 vaste dagen, Geen weekenden meer (m.u.z. vakantie/ziekte) geen onregelmatige tijden meer. Kortom meer rust,regelmaat en reinheid in ons gezin.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je