{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuw jaar, nieuw begin?

Allereest, nog de beste wensen, dat 2018 jullie alles mogen geven waar 2017 niet meer aan toegekomen is

Afbeelding blog 'Nieuw jaar, nieuw begin?' Achtergrond blur afbeelding

Zo we zitten weer in een even jaar, op een of andere manier, vind ik dat de fijnere jaren, ik hou namelijk erg veel van even getallen. Ik heb niet zoveel met oneven, dus om het jaar ben ik iets blijer :-) Nee hoor, tis niet zo dat ik mijn hele humeur en levenshouding laat afhangen op een even of oneven jaar. Maar het bekt net wat lekkerder.. die even getallen.

Veel mensen beginnen in het nieuwe jaar aan nieuwe dingen. Zo ook ik. Nu ik al bijna 2 maanden gestopt ben met regulier roken, en alleen af en toe een sigaretje rook op een feestje (met oud en nieuw heb ik er 3 gerookt en ik had de volgende dag weer spijt) Ga ik toch vanaf volgende week de kilo's die er de laatste 4 jaar weer bijgekomen zijn bestrijden.
Met de hoop dat ik over een jaartje weer in maatje 42 pas. Ik verwacht geen wonderen, en met dagen zoals carnaval en verjaardagen en andere feestjes, zal ik gewoon eten en drinken, maar die andere dagen, dat ik thuis of op mijn werk ben ga ik er tegen aan. Ik zal af en toe een update houden met hoeveel ik wel (of niet) ben afgevallen. Maar zal jullie er niet mee gaan vermoeien hoor...

Zijn er meer mensen die af willen vallen? En ja de een is al blij met 5 kilo de ander met 30, maar om ermee te beginnen is het lastigste, die eerste 2 weken... die worden zwaar...

Ik begin maandag, wie lijnt er met me mee? En hoe ga je het doen?


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je