{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nieuw Arla Zin! 0% vet drink, zonder kunstmatige zoetstoffen

Ben jij al bekend met de nieuwe 0% vet drinkyoghurt van Arla? De drinkyoghurt Arla Zin is met 0,0% vet en is zonder kunstmatige zoetstoffen!!

Afbeelding blog 'Nieuw Arla Zin! 0% vet drink, zonder kunstmatige zoetstoffen'
Ben jij al bekend met de nieuwe 0% vet drinkyoghurt van Arla? De drinkyoghurt Arla Zin! is met 0% vet en is zonder kunstmatige zoetstoffen! Arla maakt alleen zuivelproducten met 100% natuurlijke ingrediënten. Arla gebruikt geen kunstmatige zoetstoffen (zoals sucralose, aspartaam of acesulfaam-k) en heeft daarom gewacht met het maken van een 0% vet drinkyoghurt totdat er een geschikte natuurlijke zoetbron te krijgen was. Eind 2011 werd Stevia als natuurlijk zoetmiddel goedgekeurd door de EFSA en werden de plannen mogelijk.

Arla Zin!

Arla houd van natuurlijke producten en we kregen dan ook meteen zin om met honingkruid iets goeds te doen. Zo is Arla Zin! ontstaan. Arla Zin! is dé nieuwe 100% natuurlijke en 100% lekkere drinkyoghurt. Het is verkrijgbaar in twee heerlijke smaken namelijk rode vruchten & citrusvruchten. De drinkyoghurt bevat 0% vet en heeft haar heerlijke zoete smaak te danken aan het honingkruidextract, ofwel Stevia. In tegenstelling tot alle kunstmatige zoetstoffen is het extract een natuurlijke zoetbron en is daarbij ook nog eens caloriearm. Het wordt vrijwel niet opgenomen door het lichaam.

Het alternatief voor drinkyoghurts met kunstmatige zoetstoffen!

Doordat de drinkyoghurt minder calorieën bevat dan reguliere drinkyoghurts zonder kunstmatige zoetstoffen, is het dus een zeer goed alternatief voor drinkyoghurts met kunstmatige zoetstoffen en goed voor jezelf en je kinderen. Verder bevat Zin! het goede van koemelk, zoals vitamine B2, vitamine B12 en calcium. En niet onbelangrijk, het is ook erg lekker!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je