{{ message.message }}
{{ button.text }}

niet zoals ik had gehoopt

soms heb je het niet in de hand

Afbeelding blog 'niet zoals ik had gehoopt'

Sorry lieve mama's dat het weer zo stil is geweest hier, helaas is het prive niet helemaal goed op dit moment door alle stress die er de afgelopen maanden is geweest is mijn relatie helaas stuk gegaan en doe ik het nu grotendeels alleen en dat is best zwaar we hebben er net weer een opname op zitten van ruim 2 weken en probeer nu alles weer een beetje normaal te laten lopen en dat valt best wel tegen ik ga snel weer schrijven er moet eerst een klein beetje rust komen !.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je