{{ message.message }}
{{ button.text }}

Niet op social media

Opweg naar onze wondertje

Afbeelding blog 'Niet op social media ' Achtergrond blur afbeelding

Aangezien ik tijdens mijn huwelijk met mijn ex-man ben gesteriliseerd kan ik met mijn huidige partner geen kindje op de natuurlijke manier verwekken. En aangezien we toch nog heel veel liefde hebben te geven voor voor mij een 3de kindje en voor mijn partner een 2de kindje. Zijn we gestart met de IVF traject. Aangezien ik jaren met de pil ben gestopt ivm de sterilisatie wil de arts van de fertiliteitskliniek door middel van 2 maand de pil gebruiken wat mijn baarmoederslijmvlies dikte is. Over 17 dagen moet ik weer ongesteld worden en dan moet ik de 1ste dag ook beginnen met de pil slikken. Ik heb de pil voor 2 maand gekregen. In de periode van de pil slikken moet ik een enkele keer naar de fertiliteitskliniek heen om de dikte van mijn baarmoederslijmvlies te meten. En dan is het kijken hoeveel eitjes er zitten en dan mag ik beginnen met hormoon spuiten om te zorgen dat de eicelblaasjes goed groeien. Al met al een spannend vooruitzicht en natuurlijk is het hopen dat ons nog een kindje is gegund. Ik hou jullie op de hoogte 


Liefs Jannie 

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je