{{ message.message }}
{{ button.text }}

Niet lekker in m'n vel.

Ik zit gewoon niet lekker in m'n vel.

Afbeelding blog 'Niet lekker in m'n vel.'

Hallo,

zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, ben ik nog geen mama. Dit stukje gaat daar ook helemaal niet over. Maar ik zit gigantisch met mezelf in de knoop. Ik zie wel eens meerdere verhalen van vrouwen/meiden staan die iets erop zetten wat totaal niet over zwangerschap/kinderen gaat. Ik heb Scoliose, daarvan heb ik geen probleem. Het probleem is dat ik iets aan m'n linkerzij heb (linkerflank) en ik heb al op internet gezocht, maar niemand die dat ook heeft. En dat is zo gigantisch frustrerend. Ik raak steeds dieper, en dieper in de put. Ik kan geen leuke kleding meer kopen (ik ga altijd naar tweedehandsje) Ik durf zelfs de laatste maanden gewoon niet meer naakt voor m'n vriend... pfff. Ik draag veel dezelfde kleding, omdat ik gewoon veel kleding niet aan kan. Te strak en zo. M'n vriend wil me vaak heel erg graag uit de klere zien zeg maar, maar ik durf het gewoon niet. Hij geeft totaal geen 1 aanwijzing dat ie me niet meer mooi vind, of sexy of wat dan ook. want soms word hij dan ook weer sago want hij denkt weer dat het aan hem lig. En ik zit nog met een probleem. Dat gaat over een familie probleem. Dat vertel ik jullie wel in een nieuwe blog! Ik huil heel veel, en dat raakt mijn vriend ook .Ik kan ook niet eventjes fijn samen met m'n vriend naar de Wibra, Zeeman om een leuk bh'tje te kopen, en thuis te passen en te showen. Hij zou het wel willen, maar ik schaam me eigen dood voor hem en mezelf. En dat speelt ook gewoon een grote rol in onze relatie. Ik zie hem wel gewoon uit de kleren maar andersom ook niet. Zelfs niet als we gaan vrijen niet. En dat doet me eigenlijk ook gewoon heel veel pijn. sorry, ik moest het eventjes kwijt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je