{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nier problemen

Afbeelding blog 'Nier problemen' Achtergrond blur afbeelding

Ik kan me niet anders herinneren of ik ben heel gevoelig voor blaas en nierbekontstekingen. Vaak voel ik een blaasontsteking niet eens. Ja wanneee ik het voel is het te laat en is het al een nierbekontsteking. Na de geboorte van ons oudste Elena heb ik 2 weken in het ziekenhuis gelegen met een dubbele ontsteking op 1 nier met bijna een abces. Daarna kreeg ik nierstenen. Die werden vergruist. Uiteindelijk bij een nefroloog terecht gekomen en ik maak ontstekingsstenen aan. Dus heb ik een blaas of nierbekontsteking dan maken me nieren nierstenen aan. Nou heel fijn.
De afgelopen tijd kreeg ik steeds meer last van me linke nier. Het is overigens altijd me linker nier. Nooit rechts waar ik last van heb. Huisarts geweest en doorgestuurd voor een echo. Bleek links 2 stenen en rechts 5 stenen te zitten. Afspraak bij uroloog. Rechts geen last dus doen we niks mee. Links kunnen we niet vergruizen want ze zitten onderin en kunnen we niet bij. Dus wordt een operatie. Pffff ook dat nog. Dit stond gepland voor 28 augustus. Dus die dag met me man naar het ziekenhuis toe. Moesten we 2 uur wachten voordat ik naar de O.K ging. Ik vroeg nog aan de uroloog of het niet verstandig is om preventief antibiotica te geven want ik krijg blaasontstekingen van een katheter. En aangezien ik ontstekingstenen aanmaak beginnen we weer van voor af aan. Werd niet echt op geantwoord. 2 uur later werd ik wakker op de uitslaapkamer met een beste pijn. In me nier en van de katheter. Wat een %#%#

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je