{{ message.message }}
{{ button.text }}

NEW MOM NEW BLOG!

Afbeelding blog 'NEW MOM NEW BLOG!' Achtergrond blur afbeelding

Welkom op mijn blogpagina voor mamaplaats. Ik vind het super spannend maar ook superleuk en een eer dat ik ben benaderd om voor mamaplaats te mogen bloggen. Voor mij is dit compleet nieuw. Ik heb nog nooit een blog geschreven dus hoop dat jullie ‘t leuk vinden om ons te leren kennen via deze manier.

Ik neem jullie mee in ons dagelijks leven als gezin van nu nog 3 en mijn huidige zwangerschap. Maar eerst even voorstellen: Wie zijn wij nou eigenlijk?

Ik ben dus mama Evi en samen met papa Jasper zijn wij de trotse ouders van de bijna 2-jarige Noah Jay. En inmiddels 17 weken zwanger van ons andere wondertje. 

Afbeelding blog 'NEW MOM NEW BLOG!'

Jasper en ik kennen elkaar alweer 5 jaar en zijn sinds 2014 samen en hebben elkaar leren kennen via Tinder. Binnen een half jaar woonde we samen en sinds het najaar van 2016 in ons eigen huisje in Almere.

In dat jaar zijn we ook getrouwd. Binnen een maand dat we in ons droomhuisje woonde raakte ik opnieuw in verwachting. (In begin 2016 hadden we onze eerste zwangerschap van 12 weken maar dat liep niet zoals gehoopt... met een vervelende nasleep van 3 maanden erna en ziekhuisopnames)

Ik was de eerste 19 weken doodsbang en onzeker en dacht steeds gaat dit wel goedkomen?! Gelukkig ging alles goed en na een zwangerschap van 40 weken en 3 dagen was daar onze eerste zoon!  

Afbeelding blog 'NEW MOM NEW BLOG!'

Naast mama zijn werk ik 4 ochtenden in de week bij een woningbouwcorporatie ook in Almere. Op donderdag is altijd mijn vaste vrije dag, of te wel mijn ‘mamadag’ en ga ik eigenlijk altijd wel even op pad met Noah. Papa Jasper werkt fulltime. Noah gaat 1 1/2 dag naar de gastouder en de andere 2 ochtenden past mijn lieve moeder thuis bij ons op.

Inmiddels ben ik nu opnieuw 17 weken zwanger van onze 2de zoon, ik zie deze zwangerschap wel echt als een cadeautje, net als bij de zwangerschap van Noah ben ik nog altijd super onzeker. Over 3 weken hebben we de 20 weken echo en dan zitten we alweer op de helft. Ik heb wel echt ‘t idee dat deze zwangerschap veel sneller gaat dan die van Noah.

Ook ben ik te volgen op Instagram via @evibeijer hier post ik regelmatig foto’s en update’s over o.a. Noah, ons leven als gezin van 3 en mijn huidige zwangerschap. Als je ‘t leuk vindt kan je ons daar ook volgen.

Liefs en tot snel Evi

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je