Snap
  • Mama
  • verhuizen
  • baan
  • nieuwe

New house, new life.

Ik heb een nieuwe woning aangeboden gekregen. Iets waar ik al maanden op wacht, maar ik het nu spaansbenauwd van krijg.
6 jaar geleden

Verandering is altijd eng en roept een vorm van weerstand op. Dat is heel natuurlijk. Kijk maar in het bedrijfsleven. Een reorganisatie, een ander beleid of een ander systeem, het merendeel vind dat eng en geeft weerstand.... tot je gewend bent aan het nieuwe (enge onbekende). Ga ervoor!!!

6 jaar geleden

Ik denk dat jullie een nieuwe start verdienen als gezin.. voor de kinderen blijft de school dus vriendjes het zelfde en mischien zelfs nog meer er bij... loslaten is moeilijk maar nodig om te groeien.. ik denk dat de kids ook wel een mooie 'grote' kamer verdienen en wens jullie dan ook veel plezier met het inrichten er van...

6 jaar geleden

Een nieuwe start klinkt erg welkom, maar ik snap dat het nogal wat is qua verandering! Waar je een deur sluit gaat een nieuwe open! Pas achteraf zul je weten of het de juiste beslissing was en garanties zijn er niet! Maar ga vooral voor waar je gelukkig van denkt te worden!

6 jaar geleden

Ik zou zeggen, met beide handjes aangrijpen. Maak nieuwe herinneringen mooie en slechte, maar dan alleen met je kinderen. In je oude huis is het waarschijnlijk ook nog steeds het huis van jullie als gezin. Nieuwe ronde, Nieuwe kansen. Heel veel succes met je beslissing, maar wacht niet te lang. Als je loslaat, heb je 2 handen vrij :-)