{{ message.message }}
{{ button.text }}

New Girl, Single Girl?

Dit is een van mijn meest onzinnige verhalen, maar toch moet het er even uit: Nick & Jess: WAAROM?

Afbeelding blog 'New Girl, Single Girl?'

New Girl.

Voor velen wellicht een goeie comedy, of even wat nutteloze afleiding.

Voor mij heeft de serie echter iets meer lading gekregen. De heerlijke grappen en snelle scenes, de hilarische intriges en fantastische personage-ontwikkeling. Een blijk van geweldig script-schrijf-vakwerk. Een genot om te kijken.

New Girl heeft mij deels door mijn eenzaamheid in Londen heen gesleept, mijn voorlaatste break-up in Dubai, en nu door de grillage uitputtingsslag van het nieuwe moederschap. Ever since mijn buurmeisje lieflijk haar Netflix Account met mij gedeeld heeft (zo'n twee weken geleden?), ontspan ik elke avond met een flinke reeks afleveringen van New Girl.

Nick & Jess, HET TV-couple van onze volwassen eeuw. Het is duidelijk dat ze bij elkaar horen, voor eeuwig en altijd. Al is het alleen maar om mijn geloof in de liefde zoals ik 'm zie, nog enigzins aangewakkerd te houden. Stil-schreeuwend van frustratie - Baby lag eindelijk plat na een intensief weekendje Center Parcs - zat ik gisteravond op de bank met een bak baby chips (ik houd mezelf voor dat daar minder calorieen in zitten). Vol ongeloof bekeek ik de laatste vier scenes waarin Nick en Jess hun relatie aan diggelen gooiden, bij elke volgende aflevering vurig hopend dat mijn romantische helden toch bij hun zinnen zouden komen, en elkaar weer enthousiast en liefdevol af zouden lebberen. (In de realiteit zijn de daadwerkelijke partners van deze acteurs waarschijnlijk dolblij dat dit niet gebeurde, maar daar denk je liever niet aan als je via de TV even ontsnapt aan de werkelijkheid.)

Ik hoop maar dat dit tijdelijk is. Dat ik tot seizoen vier mijn duimen over elkaar moet laten schuren zodat we met z'n allen spoedig weer mogen genieten van hoe een relatie hoort te zijn: twee lieve, grappige, mooie mensen die zo gek zijn op elkaar dat de vonken en lachbuien er vanaf schieten.

Enne...als het Nick en Jess lukt, dan moet het mij toch ook weer een keertje lukken?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je