{{ message.message }}
{{ button.text }}

Never-ending babykriebels?

Dit is ons gezin nu

Afbeelding blog 'Never-ending babykriebels?' Achtergrond blur afbeelding

Ik ben Simone (39) getrouwd met Dennis (44) en samen hebben we 4 kinderen. Katie (12), Julian (10) Chloé (7) en onze kleinste Jamie (1). 

De eerste keer mama worden vond ik echt super heftig! Ik was totaal verrast, dankbaar en blij. Maar ook onvoorbereid en nog heel onervaren. Ik vond dat eerste jaar echt super zwaar! (Ik vind het trouwens nog steeds onbegrijpelijk dat kinderen ter wereld worden gebracht zonder gebruikshandleiding) Maar goed nieuws! Met elk kind wordt het makkelijker en gezelliger in ons huis! Ik hoop met het delen van mijn ervaringen andere mama's te steunen en te laten zien dat het écht goed komt!

Oh en ja, ondanks dat we al 4 kinderen hebben, zware zwangerschappen, postnatale depressies en het nodige te hebben meegemaakt, blijf ik nog steeds babykriebels houden…. gaat dat ooit weg?

Waarschuwing vooraf: 

- Ik schrijf eerlijk, in detail, met een tikje zwarte humor en ken weinig taboes.

- Ik ben super chaotisch en schrijf over wat er op dat moment naar boven komt, dus het zal geen nette chronologische volgorde worden…. 


Volg ons dagelijkse leven op https://www.instagram.com/my.bitter.sweet_lovely.life/

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je