{{ message.message }}
{{ button.text }}

Netflix. De Heerlijke Hemel

De hemelpoorten openden zich, en daar was het dan. Netflix. Een Walhalla aan beeldmateriaal en ontspanning.

Afbeelding blog 'Netflix. De Heerlijke Hemel' Achtergrond blur afbeelding

Maagdelijke ontspanning. Geestelijke ontlading. Totaal onverwachts.

NETFLIX. Thank you, Lord!

Ik dacht dat ik niet zou weten hoe het werkte. Dat het niets voor mij zou zijn. Iets van de technische toekomst, iets wat nooit voor mijn onschuldige oogjes bestemd zou zijn. Ik bezit nu niet eens een TV.

En toen typte ik het URL in. Foute pagina. Oh. Nog een keer. Ah. Nu goed. Oh My God. Een oneindig groot scala aan films en series. Als een kind die gratis winkelt in de Jamin. Whoop. Wow. Ik ben verslaafd.

Dag, kloterige, korrelige amateurvideo's op Youtube. Doei, lelijke, nepperige Hindi-namaak spionnenfilms. Hallo Netflix.

Twaalf mini-MilkyWays en zeventien blokjes kruidenkaas later zit ik nog steeds lachend achter mijn laptop. Vergeet die blog van mij, waarin ik fantaseerde over een week lang baby-loos op een Bounty Eiland zitten met limonadeglazen-dragende schildpadden, azuurblauwe oceanen en goddelijke vreemde geliefdes die je vurig de nacht door vingeren. Vergeet het maar.

Zet mij maar zeven dagen voor Netflix, als ik dan toch een baby-loos weekje roekeloos mag indelen. Al moet ik er kaarsrecht voor op een houten kruk zitten, en vijf keer hetzelfde Senseopad hergebruiken. Geeft niets.

Baby slaapt nog steeds. Ik moet eigenlijk ook naar bed. Dat ga ik ook, maar nu mag ik nog één Modern Family aflevering kijken, met een kopje decaf. Even een momentje voor mijzelf. Daar word je toch een betere moeder van?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je