Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Net even anders: een regenboog kerstboom!

Versier je kerstboom eens anders dan anders. We hebben dit jaar een heuse “regenboog” kerstboom! Met alle kleuren van de regenboog. Lekker v

Dag Sinterklaasje!

Gisteren was het eindelijk zo ver. Sinterklaas was (bij ons) al klaar en het was tijd om alle kerstversiering van de zolder af te halen. En dat is hier een hele berg kan ik je verklappen! Ik hou zo van kerstmis. Vooral de gezelligheid vind ik zo fijn. Alle lampjes, kaarsjes, kerstballen en alle overige tierlantijntjes. Ik kan er geen genoeg van krijgen! Het liefst laat ik alles tot maart staan…haha. Ik kon daarom niet wachten totdat ik gisteren aan de slag kon.

400 lichtjes

Terwijl Lola haar middagdutje doet begin ik met de 400 lichtjes in de boom te hangen. Dit karwei vind ik dan weer net even wat minder leuk om te doen, maar een boom zonder lichtjes dat kan niet hè. Toen deze er eindelijk in zaten bedacht ik een plannetje om dit jaar de boom net even anders vol te hangen dan anders. Natuurlijk twijfelde ik even of ik wel glazen ballen er in wilde gaan hangen. Zeker omdat Lola graag aan dingen komt waar ze niet aan mag komen, maar ik besloot de gok te wagen.

Een Regenboog kerstboom

Normaalgesproken hang ik alle kleuren ballen door elkaar heen zodat het een bonte mengelmoes is van allerlei soorten en kleuren ballen. Dit keer wilde ik er een regenboog van maken zodat de kleuren als een soort regenboog in elkaar verlopen. Ik sorteerde mijn ballen en begon onderaan. Nu maar hopen dat ik een beetje goed uit zou komen.

Ik begon beneden met rood en roze ballen en eindigde in de top met zilver en witte ballen. Wonder boven wonder kwam ik precies goed uit en had ik geen lege plekken of ballen over. Yes! Ik moet zeggen dat ik hem erg geslaagd vind. Hij is lekker anders dan anders, maar toch kleurrijk en vrolijk. Ik en er super blij mee!

“Waaauuuwww!”

Toen Lola naar beneden kwam na haar middagdutje keek ze met grote ogen naar de boom en riep ze “waaaauuuww!” Lola heeft hem in ieder geval goed gekeurd!

Wat vindt je van onze “regenboog kerstboom”? Zou je hem zelf ook zo kunnen versieren?

Ben je benieuwd naar hoe de rest van ons huis er versierd uit ziet dit jaar bekijk de foto’s hier

8 jaar geleden

ohhh leuk! Dat lijkt me ook een mooie combi!

8 jaar geleden

Heb vanmiddag uiteindelijk een héle nieuwe kleurencombi gekocht: Brons -turkoois! Ik ben erg benieuwd hoe het zal gaan uitzien! Bedankt voor de turkoois-tip! ;-)

8 jaar geleden

nou he, ik vind het ook echt heerlijk!

8 jaar geleden

wauw heel gaaf! ik heb gewoon mijn hele huis vol met traditioneel rood.. heerlijk kerst in huis, zo gezellig <3