{{ message.message }}
{{ button.text }}

NET bevallen? 5 super handige producten voor jou!

Ben je net bevallen? Dan zijn dit voor jou 5 top producten die gewoon echt handig & fijn zijn!

1. De Belly Bandit Original Wat doet de belly bandit? Deze band is speciaal ontwikkeld voor als je net bevallen bent, natuurlijk of met een keizersnede. Ook als je op weg bent naar een strakke buik, is deze belly bandit super handig! hier verkrijgbaar >>

2. Belly Belt Kijk en dit bespaart jou nu een positiebroek! Met deze belly belt verleng jij eenvoudig het knoopsgat van je eigen broeken. Zo kun je veel langer doen met je broeken. OF kun je sneller net na je bevalling fijn je eigen broeken weer aan!!!

Hier verkrijgbaar >>

3. Bathing Buddies Hoe geweldig deze uitvinding! Een draagdoek voor in bad of onder de douche. Maar wat dacht je van tijdens een strandwandeling op een hete zomerse dag?

Hier verkrijgbaar >>

4. Why Cry Analyser Ja, en dan is de baby er.... Maar waarom huilt het nou zoveel? Doe ik het wel goed? Met deze Why Cry Analyser krijg je eenvoudig inzicht in de reden van het huilen!

Hier verkrijgbaar >>5. Bossom Bandit Borstvoeding afbouwen is een pittige klus! Deze Bossom Bandit helpt je hierbij. Afbouwen gaat sneller en wordt ook nog eens verlicht door de verkoelende elementen!

Hier verkrijgbaar >>

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je