{{ message.message }}
{{ button.text }}

1000 Nespresso testers gezocht!

Je ontvangt als tester een gratis startpakket met hierin de Nespresso Pixie koffiemachine, de nieuwste Nespresso koffiesmaak Linizio Lungo en nog 16 andere Grands Crus.

Afbeelding blog '1000 Nespresso testers gezocht! '

We zoeken jou!

Ben je 30 jaar of ouder en op zoek naar een nieuwe koffiebeleving? Dan zijn we op zoek naar jou! Heb jij een nieuwe koffiemachine nodig en ben je toe aan andere koffie-aroma’s, doe dan mee als tester en ontdekt de wereld van Nespresso. Je ontvangt als tester een gratis startpakket met hierin de Nespresso Pixie koffiemachine, de nieuwste Nespresso koffiesmaak Linizio Lungo en nog 16 andere Grands Crus.

Over Nespresso

De trendy Nespresso Pixie machine zorgt ervoor dat de subtiele aroma’s van de koffie volledig tot uitdrukking komen. Je ontvangt daarom 30 koffiecapsules van de nieuwe Linizio Lungo en 16 andere Grands Crus. Zodra je de Pixie hebt uitgeprobeerd en de koffievariëteiten van Nespresso hebt geproefd, vertel je hierover aan je vrienden en deel je jouw mening met Nespresso.

Hoe verder?

Als je geselecteerd wordt, mag je als tester 9 weken lang de Pixie machine gebruiken. Daarna kan je kiezen of je ‘m kosteloos terugstuurt of dat je ‘m koopt met meer dan 50% korting. Schrijf je nu in en maak kans op deelname! Inschrijven kan tot woensdag 13 maart, 12:00 stipt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je