{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nee, toch toegegeven!

Afbeelding blog 'Nee, toch toegegeven!' Achtergrond blur afbeelding

Al voordat ik zwanger was wisten wij 2 dingen heel zeker. 1. De kleine zou sowieso de eerste 2 jaar geen media-apparaten gebruiken (mijn vriend wil dat uitbreiden naar 4 jaar). 2. De kleine zou geen suikers krijgen. Hij moet de pure en echte smaak van producten leren kennen. Niet de nagemaakte smaak.
Dit houden we nog steeds vol!! :D

Ik dacht dat ik, omdat hij geen snoep krijgt, ik altijd wel makkelijk door de supermarkt kan komen. Tot vandaag...

Ik pakte biologische koekjes die hij meekrijgt naar de gastouder en meneer wees ergens naar. Dus ik vraag: 'Wat zie je?' Dat had ik nooit moeten doen. Hij heeft weleens een knijpzakje met fruit en granen gekregen. Die had hij in het oog gekregen en vol verlangen trok hij het zakje de kar in. Ik dacht: Ach, het is gezond, dus waarom niet?
Onderweg naar huis dacht ik na over de net gemaakte keus. Ik had het niet moeten doen. Gezond of niet, meneer kan niet zomaar van alles de kar intrekken!! Dus dat wordt wat als we weer naar de supermarkt gaan...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je