{{ message.message }}
{{ button.text }}

Nederland, het land van....

Een heleboel dingen. Ik weet niet eens hoe te beginnen, zo ontzettend veel flaws heb ik afgelopen jaren ontdekt in ons systeem.

Afbeelding blog 'Nederland, het land van....'

Maar ik start niet met schrijven om het systeem af te branden of om mensen te kakken te zetten, alles in mij schreeuwt dat ik het verschil moet maken en dingen aan de kaak moet stellen zodat er ook wat veranderd.

En dat wil ik dan niet op de zeikende manier doen, want dan luistert er toch niemand is wel gebleken! Alle technieken heb ik geprobeerd afgelopen jaren, vol emotie of zo koel mogelijk. Met als doel: om maar niet uit mijn vel te springen wanneer er weer eens door een niet bekwame medewerker van een niet nader te noemen instantie een achterlijke uitspraak werd gedaan.

Had ik nou toch eens eerder beseft dat zij niet aan waarheidsbevinding doen! Karaktermoord plegen door middel van zoveel mogelijk op onzin gebaseerd gezwam of anonieme meldingen doen zonder bewijs erbij, dat word dan weer wel uiterst serieus genomen!

Dat je als liefhebbende moeder, die alles enkel en alleen doet in belang van haar kinderen, inmiddels een dik trauma op hebt gelopen vergeten we maar even. Want dat levert later vast ook weer geld op als wij allen in therapie moeten voor de ellende die ons aan werd gedaan. Dat de falende medewerkers van de instanties ervoor zorgen dat een bepaald persoon nog harder en sneller karaktermoord kan plegen jarenlang vergeten we ook maar eventjes, want ook dat levert tenslotte de meeste centen op voor the time-being.

Godzijdank heb ik jarenlang alles gedocumenteerd, en ondanks dat er niet geluisterd werd, heb ik toch alle bewijzen nog steeds in mijn bezit. Want hell yeah, eindelijk word er door iemand verder gekeken dan de neus lang is! Jaren aan aangiftes, hulp vragen bij instanties, en nu finally, valt er een kwartje!

Halleluja, allemaal omdat mijn gehele banksaldo geplunderd is van dochters rekening, tot de laatste eurocent welteverstaan, en dat met nieuwgebakken dochtertje van slechts 3 weken oud. Best ziek he, maar we hebben al een veel grotere hel doorstaan hoor, dit is nog niks! Zou dit verlies dan eindelijk ervoor zorgen dat onze naam gezuiverd word? Maar nog veel belangrijker dat het onrecht aangedaan door diegene, en falende hulpverlening eindelijk ongedaan word gemaakt?

Ik durf het bijna niet meer te hopen, hij schijnt nogal wat pionnetjes her en der te hebben. To be continued....

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je