{{ message.message }}
{{ button.text }}

Natuurlijk weer fulltime werken na de bevalling

Tijdens mijn zwangerschap nog voor ik met verlof ging was het heel duidelijk, ik zou na mijn verlof gewoon weer 40 uur gaan werken

Afbeelding blog 'Natuurlijk weer fulltime werken na de bevalling' Achtergrond blur afbeelding

Ja was daar heel duidelijk in. Kinderen leek me leuk maar manlief had de wens thuis te blijven, prima dan ga ik gewoon weer 40 uur werken na de bevalling.

Nou daar ben ik wel op terug gekomen. Nooit kunnen bedenken dat ik het zooooo leuk zou vinden moeder te zijn, 40 uur werken en dan al die tijd de kleine niet zien, no way! Ik wilde het niet. Het einde van mijn verlof kwam inzicht en ik moest toch mijn werkgever laten weten wat ik zou gaan doen. Na lang nadenken en praten heb ik besloten 3 dagen per week te gaan werken. De eerste dag ging ik met tranen in mijn ogen weg, inmiddels ben ik alweer 5 weken aan het werk en het gaat prima. Ik vind het een prima verdeling, 3 dagen werken en de rest lekker met mijn kleine kanjer thuis en genieten!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je