{{ message.message }}
{{ button.text }}

Naar de huisarts

Na ook de laatste maand geen positieve test, veel tussentijdse bloedingen en een mega naar gevoel toch maar wat de huisarts.

Afbeelding blog 'Naar de huisarts'

Afgelopen maandag had ik een afspraak bij de huisarts.
Na mn verhaal te hebben gedaan en een aantal vragen van de arts is er besloten dat we een uitstrijkje laten maken en bloed gaan afnemen. Bloed afnemen vind ik nooit zo een probleem, maar een uitstrijkje laten maken zag ik echt mega tegen op 馃槦

Tijdens het uitstrijkje maken kon ik mij goed ontspannen, maar het deed echt mega veel pijn, en nadat alles klaar was kwam de arts ermee dat mijn baarmoeder echt mega gekanteld is...
Eerst even op alle uitslagen wachten en anders toch nog verder onderzoeken of mn baarmoeder zo erg gekanteld is dat daar ons "probleem" ligt.

De uitslag van het bloed heb ik al binnen, dat was allemaal goed. Heb geen bloedarmoede, geen vitamine D te kort en ook niet te veel mannelijke hormonen..

Nu wachten tot de uitslag van het uitstrijkje er is. Eigenlijk ben ik echt mega zenuwachtig, bedoel straks komt daar uit dat er wel iets is, of blijkt het toch echt mn baarmoeder te zijn die te ver gekanteld is..

Het voelt zo vreemd, maar ook zo fijn dat er nu onderzoeken lopen. Binnen nu en een paar weken weten wij of er 眉berhaupt een 3de kindje aan ons gezin toegevoegd kan worden. Of dat we stiekem nog meer van onze andere 2 kanjers moeten gaan genieten.

Nogmaals ik wil niemand pijn doen of beledigen met mijn stuk "verhaal" ik voel me zo gezegend met mijn 2 kanjers van mannetjes maar zou z贸 graag nog een kindje willen verwelkomen in het gezin.

馃崁

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je