Snap
  • Mama
  • post

Naamlabels testen voor testmama.nl

​ De naamlabels van mynametags.nl zijn super handig voor moeders met kinderen op school of op de kinderopvang

Ik mocht voor testmama.nl de naamlabels van mynametags.nl testen. Naamlabels leken mij gewoon reuze handig, vooral wanneer je kind naar de kinderopvang gaat of naar school.Het merken van de spullen van je kind is erg handig. Zo is goed duidelijk van wie wat is en heb je minder kans dat je spullen van een ander kindje mee neemt of je eigen spullen zodoende kwijtraakt. Ook ik heb al eens gehad dat ik met het verkeerde thuis kwam en door de naamlabel wist ik van wie het was en welke moeder dan waarschijnlijk die van ons had meegenomen.

Het ontwerpen gaat echt heel makkelijk. Je hoeft echt geen ontwerper in de dop te zijn. Je hebt keuze uit 3 regel Zo kun je bijvoorbeeld voornaam, achternaam en telefoonnummer kiezen. Ik echter vind de voornaam alleen voldoen, anders wordt het wel een beetje volgepropt vind ik. Verder heb je nog keuze in lettertype en letterkleur. Er is een groot aanbod in achtergronden en figuurtjes, allemaal onderverdeeld in sub mappen, dus kun je gericht zoeken. In 10 minuten had ik de stickers ontworpen en besteld.

De stickers werden netjes aangeleverd. Het was meteen duidelijk dat het om mynametags ging. Ook zat er een gebruikersaanwijzing bij. Ik had verwacht dat het dikker materiaal zou zijn van plastic, maar dit voelt net aan als papier en is toch kwalitatief heel goed. Nadat ze meerdere malen in de vaatwasser hebben gezeten zien ze er nog als nieuw uit.

De levertijd zou 10 dagen zijn, maar dit was aanzienlijk sneller. Ik heb ze dinsdag besteld en had ze vrijdag al binnen.

Pluspunten: Goede prijs/kwaliteitverhouding, makkelijk te onderwerpen en veel keuze in kleuren, lettertypes achtergronden en plaatjes.

Minpunten: NVT

Eventueel zouden ze nog plaatjes kunnen toevoegen van bekende figuren als dora, bumba en cars. Dat vinden kinderen vaak erg leuk.

Conclusie: Een geweldig duurzaam product en absoluut een aanrader.

10 jaar geleden

ja je moet maar net het geluk hebben, er zijn natuurlijke vele moeders die hen inschrijven.

10 jaar geleden

Bedankt voor je antwoord! Ik heb me inmiddels ook aangemeld als testmama. Er komen hele gave poducten voorbij om te testen zeg! Wasmachines, babyfoons en nu zelfs een Kids Tablet! Nu maar duimen dat ze mij uit kiezen voor het testpanel!

10 jaar geleden

Je kunt je op hun site aanmelden als testmoeder. Wanneer er een campagne is die je leuk lijkt kun je je inschrijven met je motivatie. Word je uitgekozen dan krijg je het product gratis in ruil voor je mening. Dit houdt in dat je een review schrijft, filmpjes maakt van de verpakking, werking product etc. en foto's. Dit was mijn eerste keer voor testmama.nl en ik vond het erg leuk! Je krijgt een duidelijk omschrijving wat ze allemaal van je verwachten.

10 jaar geleden

Lijkt me reuze handig die labels! Mijn dochter gaat binnenkort naar de peuterspeelzaal en dan moet ook alles gemerkt zijn. Je schrijft dat je ze hebt getest voor testmama.nl. Ik las daar over in Ouders van Nu. Hoe werkt dat dan? Klinkt leuk, kan iedereen mee testen?