{{ message.message }}
{{ button.text }}

Na de dood van mijn vader

Afbeelding blog 'Na de dood van mijn vader' Achtergrond blur afbeelding

Na mijn vorige blog over mijn vader, ga ik julli nu vertellen over hoe het daarna verder ging.
Ik zit nu in de bus na te denken over hoe ik dit nu verder ga uittypen.
Zoals ik al vertelde mijn oma paste altijd op als mijn moeder aan het werk was.
Oma haalde ons op van school maakte het eten klaar etc en zorge voor ons.
Mijn broers waren niet makkelijk en het leek alleen maar erger te worden.
Mijn broer Ron toen der tijds 12 jaar had 1 dag voordat mijn vader stierf ruzie met mijn vader gehad, over het feit dat hij stiekem rookte en geld had gestolen uit zijn broekzak.
Hij heeft het nooit goed kunnen maken met me vader. Sindsdien is hij gek geworden in zijn hoofd volgens mij. Hij begon met stelen,oplichting en afpersen,en drugs gebruik.
Meerdere vriendinnen gehad, al snel kreeg hij daarna een vaste vriendin en is bij haar ingetrokken op het kamp, want daar geldt eenmaal geslapen is blijven bij haar, snel werd zij zwanger van mijn broer hij was toen 20, ze woonden in een soort van schuur aangebouwd en verbouwd wat aangesloten zat op het kamp waar hun woonden. Daar ging hij helemaal het slechte pad op.
Hij begon eerst met klussen zoals oud ijzer ophalen en verkopen, er zaten daar wat mensen die harddrugs gebruikten en daar ging hij op een gegeef moment aan mee doen,
later was de situatie onhoudbaar daar door haar ouders en zijn mijn broer, vriendin en dochter bij mijn ouders ingetrokken.
maar ook daar ging het niet want ze sliepen op een luchtbed in de woonkamer en dat is gewoon weg niet te doen.
Daarna gingen ze naar een opvang voor een tijd zodat de opvang hun verder opweg konden helpen.
Ook dat werkte niet goed en zijn ze daarna naar Emmen verhuist, nooit een goed plan geweest.
Mijn broer ging verder met oplichtingspraktijken, drugs, en veel andere dingen.
Dat ging een lange tijd door en daarna bellande hij in de cel op 24 jarige leeftijd, op dat moment was zijn vriendin zwanger van meisje nummer 2. Ze is geweest na de bevalling met haar 2 meiden op bezoek in de P.I.
Gelukkig heeft ze daarna besloten dat zo een leven niet langer ging voor haarzelf en de kinderen en is ze bij hem weggegaan.
Dit accepteerde hij natuurlijk niet en nadat hij los kwam uit de gevangenis is hij ellende lang blijven stalken en opzoeken.
En daarna ging hij zoals gewoonlijk verder met zijn zaakjes, om daarna na 1 jaar weer opgepakt te worden.
Hij belde me moeder helemaal gek of ze geld wou sturen,kleding etc.
Me moeder heeft vaak zat geld opgestuurd en kleding etc, maar het was nooit goed genoeg voor hem.
Nadat hij weer loskwam ging hij natuurlijk verder, we zagen hem naar de klote gaan zoals zwaar drugs gebruik zoals GHB, Cocaïne, Heroïne en nog veel meer. Hij was niet meer te handhaven en mocht zijn kinderen ook niet meer zien, het was tenslotte geen veilige leefomgeving voor de kinderen.
Hij deed veel zoals marktplaats oplichting, afpersing.
Ik weet nog goed hij was op de vlucht voor een aantal personen die hij had opgelicht, hij was aan het rennen en is met zijn voet achter een blok beton blijven hangen.
Zijn voet hing er half af en aan een zijden draadje, hij is opgehaald door de ambulance en direct geopereerd in het ziekenhuis. Mijn moeder en ik zijn toen nog op bezoek geweest maar hij was helaas nog geen steek veranderd.
Na talloze operaties ging die gewoon vrolijk verder waar die mee bezig was.
Op een avond zat ik tv te kijken en zag op opsporing verzocht een filmpje voorbij komen over een man die in zijn huis was overvallen en daarna een hersenbloeding heeft gehad, ik bekeek het filmpje goed en zag direct dat het mijn broer Ron was samen met aan ander persoon.
Ik heb direct de politie gebeld om te vertellen dat ik wist wie het was.
Hij is daarna opgepakt en ik heb een verklaring moeten afleggen.
Daarna is hij verhoord en heeft toegegeven dat hij het was maar dat hij mee was gegaan omdat die vriend van hem schijnbaar nog geld kreeg van die man.
De vriend van mijn broer heeft die man klappen gegeven waardoor die man dus een hersenbloeding heeft gehad.
Daarna is die vriend van mijn broer vermoord in de stad, zodat de schuld in mijn broers schoenen werden geschoven.
Maar ik vind dan had mijn broer nee moeten zeggen en nooit mee moeten gaan naar dat huis.
Hij heeft mij niet in dank afgegeven dat ik hem verraden had bij de politie over het feit dat ik hem herkende op het filmpje van opsporing verzocht.
Daarna heeft hij weer een aantal jaren gezeten in de P.I gezeten en is sinds eind april 2017 weer los.
ik heb hem een aantal keer opgezocht in de P.I samen met mijn man en we dachten echt dat hij veranderd was qua doen en laten en drugs.
Dus wij besloten hem tijdelijk op te vangen in huis zodat hij vanaf daaruit een nieuw bestaan kon opbouwen, een huisje kon regelen etc, maar alles ging anders als gepland.

Straks in mijn volgende blog over hoe dit verder verging*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je