{{ message.message }}
{{ button.text }}

na 3 jaar een ander kleurtje

eens een andere kleur na 3 jaar in me haren, reactie van kids o.a

Hallo mamas

ik dacht maak er eens een foto blog van, dan kun je de kleur beter zien, ja het gaat om me haren en de reacties van mijn twee dochters en me schoonfamilie.

Had vroeger heel lang me haren laten verven maar nadat ik van de oudste was bevallen deed ik dit niet meer. Na drie jaar begon het toch behoorlijk te kriebelen aangezien ik me oude kleur ( donker blond) afschuwelijk vond bij mij.

juist met de kerst toen alles nog dicht was heb ik de knoop doorgehakt. Ik ga voor rood! 2 dagen later waren we bij mijn schoonvader om van de 26 tot 1 januari te zijn en oud en nieuw dus te vieren.

de 28ste hebben me voor oma/omi ( overgrootoma wilt omi worden genoemd zodat de kids weten wie wie is) fotos gemaakt voor haar 80ste verjaardag, direct erna verf opgehaald, waarbij me man volgens mij gek werd haha, hij houd niet van shoppen en ik kon juist net niet de rode haarverf vinden die ik wou hebben. Vond heel erg veel kleuren maar van rood juist net maar 1 of 2 tinten en altijd donker.

uit eindelijk toch gevonden ( de felle kleur die ik wou omdat het erg donker uitvalt bij me) en hup terug naar ons logee radress, had nog iets over uur van te verven tot vertrektijd

en maar begonnen, alles ging mooi en was nog binnen de tijd ( waar ik overigs toch stiekem van opkeek) al moet ik toegeven die stank mijn hemel dat was de eerste 5 mn wel even wennen, me ogen traande er helemaal van. maar gelukkig hield dat na een paar minuten helemaal op. en na aanbrengen een half uur wachten......wat kan een half uur lang duren!!

maar goed eenmaal klaar, haren mooi gedaan, alles noem het maar op van wassen, tot droger en mooi gekamd en vooral de overige verf wat nog hier en daar zat weg gehaald, manlief geroepen zodat hij het als eerst zag, kreeg gelijk de naam ariel hahaha. so far so good aangezien het toch weer compleet anders was.

daarna de trap af en kamer in, De jongste kwam gelijk op me af, en na beter kijken had ze toch zoiets van o jee wacht even er klopt iets niet, maar gelukkig na 5 minuten was ze er helemaal aan gewend, na complimenten te hebben gehad van schoonzus zag Abby het ook.

komt me een partij aan rennen en zegt papa papa mama nieuwe haren! kwam niet meer bij. nu is het steeds mama nieuwe haren en ze blijft het ook maar zeggen ook na uitleggen, ze vind maar prachtig mooi zoals ze het zegt. al met al viel het me erg mee de reactie van de kids want normaal als mama eens iets anders heeft dan is het even van huh!? wat bij sanne bij huilbuien veroorzaakt en paniek.

al met al ik vind het geslaagd zo voor een eerste keer zelf doen en de reacties van iedereen voornamelijk van me twee meiden.

nu houd ik het voorlopig rood maar weet al zeker in de toekomst nog eens dat zwart met paarse tint of echt helemaal zwart, maar dat duurt nog wel ff, jarenlang gehad haha.

en stiekem was dit getut zo heel erg fijn! en dat de kindjes lekker bij papa en opa waren zodat ik dit even kon doen.

voor herhaling vatbaar haha al viel het helaas erg donker uit. zal voor en na fotos erbij plaatsen.

voor (foto wel wat over belicht door lampen en een na foto :)

en tot slot nog een met me kleine (grote) meid.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je