{{ message.message }}
{{ button.text }}

My Travel To Health! Killerdieet

Dat is de naam voor mijn weg naar een gezonder leven, my travel to health! Hoe vergaat het mij nu ik met een dieet bezig ben?

Afbeelding blog 'My Travel To Health! Killerdieet'

Ik ben natuurlijk nog maar op mijn 3e dag, dus echt een volhouder ben ik nog niet. Maar ik moet eerlijk zeggen, ik voel me super goed en als ik dit dieet niet vol zou houden, dan zou geen enkel me nog lukken. Het probleem bij mijn vorige diëten was de motivatie om het samen te doen en vooral; ik had steeds honger. Nu zit ik na elke maaltijd bomvol, ik vind het geweldig hoe zo duidelijk beschreven staat wat ik moet/mag eten. En ik heb nog geen hongermoment gehad.

Ik had me ook aangemeld bij een facebook groep voor medemensen die dit ook volgen, erg motiverend! En handig voor vragen, aangezien je soms niet helemaal weet hoe je iets in elkaar moet steken. Er was ook een meisje die met het idee kwam om een whatsapp op te stellen, zodat we elkaar op die manier nog eens extra kunnen motiveren. Na 13 mensen is ze gestopt mensen toe te voegen, omdat de groep anders té uitgebreid wordt. Ik vind het zo fijn dat ik die oproep op het juiste moment zag. Vele doen het namelijk samen met hun partner, de mijne doet hier niet aan mee. Dat is som wel lastig, maar op de een of andere manier voel ik me nog altijd ontzettend gemotiveerd. Binnenkort ga ik met vriendlief uit eten, stond al heel lang vast. Er staan nog een aantal uitjes in het vooruitzicht, dus ik moet wel even zien hoe ik daarmee omga. Toetje laten staan, dat is mijn probleem niet zo. Ik ga me best doen, want wil nu zo graag doorzetten!

Ik heb zojuist mijn 1e ronde van de oefeningen volbracht, pfoeh! Die waren behoorlijk heftig, maar ik mocht niet opgeven van mijzelf. Waar ik 1x in de week fitness doe, en ook behoorlijke krachtoefeningen, had ik nu het idee dat ik niks gewend was. Ik heb me kapot gezweet! 

Tot nu toe ben ik dus nog heel blij dat ik dit dieet tegengekomen ben! Hopelijk houd ik het om tot maandag te wachten met mij de 1e keer te wegen. Hier tussen zie je wat creaties van mijn eten de afgelopen dagen.

        20160523_175013_resized_1464185097.jpg                                                                       20160525_080104_resized_1464185115.jpg

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je